8. kolo
16.10.2016 15:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

US Sassuolo - FC Crotone 2:1

Sassuolo nakonec roli favorita zvládlo, v závěru otočilo nepříznivý vývoj a Crotone porazilo 2:1. Domácí se tak vítězně naladili na další utkání Evropské ligy, které je čeká už ve čtvrtek.

Neroverdi nevystoupili do zápasu vůbec dobře. Už ve 2. minutě je nepříjemně zaskočil Diego Falcinelli, který bezpečně zakončil do odkryté branky rychlý protiútok tažený Rosim. Sassuolo na nic nečekalo a vrhlo síly do ofenzívy. Defrel šel dokonce sám na brankáře Cordaze, ale situaci nevyřešil dobře a trefil jen připraveného brankáře. Celý první poločas patřil hráčům v zelenočerném, jenomže obrana Crotone odolávala. V závěru prvního poločasu v jasné šanci minul Pellegrini a domácí příznivci si na případný zvrat museli počkat do druhého dějství.

Crotone mohlo s trochou štěstí na Cittá del Tricolore vyhrát, stačilo k tomu proměnit šanci, kterou mělo hned ve 48. minutě. Falcinelli hlavou orazítkoval břevno! Aby alespoň v tomto nebyli domácí pozadu, brankovou konstrukci orazítkoval i Pellegrini. Každopádně šance Sassuola začaly přibývat. Matrimu chyběl k zakončení kousek a Lirola si vylámal zuby na Cordazovi.

Před koncem zápasu Crotone znovu urazilo fotbalové pány bohy, když opět orazítkovalo břevno a následně přišel trest. Velmi krutý trest. Nejprve Stefano Sensi pohotovou dorážkou vyrovnal a hned za další dvě minuty strhl vedení na stranu domácích Pietro Iemmello. Vše v rozmezí 84.-86.minuty. Otřesené Crotone se na nic dalšího nezmohlo a nadějně rozehraný zápas nakonec ztratilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele