4. kolo
18.09.2016 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Crotone - Città di Palermo 1:1

Nováček z Crotone hostil na neutrální půdě Palermo a utkání skončilo po devadesáti minutách smírně 1:1. Domácí dostal do vedení Marcello Trotta a za hosty srovnával ve druhém poločase Ilija Nestorovski.

Crotone si na Palermo věřilo a do zápasu pořádně vlétlo. Falcinelliho dobrá individuální akce se však mezi tři tyče nevešla. Vše z pozice domácích klaplo až ve 23.minutě, obrana Sicilanů nedokázala odvrátit hrozicí nebezpečí a Falcinelliho střelu pomalu směřující do branky jistil dorážkou Marcello Trotta! Palermo nedokázalo na inkasovanou branku jakkoliv reagovat a v prvním poločase si vlastně nic nevytvořilo. Crotone tak mířilo do šaten za příznivého stavu 1:0.

Palermo sáhlo do druhého poločasu ke střídání, bylo už druhé v pořadí, neboť kouč De Zerbi se rozhodl pro jedno střídání už v prvním poločase. Oživení hry nasazením Embala se pak hostům vyplatilo. Po hodině hry našel Aleesami přesným centrem Nestorovského a ten srovnal stav na průběžných 1:1.

Čtvrthodiny před koncem dokonce hosté sahali po vedoucí brance. Diamanti nebezpečně vypálil a Cordaz musel vyrážet na rohový kop. V závěrečné fázi utkání už se nic podstatného neudálo, oba celky jakoby se spokojily se ziskem jednoho bodu. Jejich postavení v tabulce to ale nijak nemění.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele