26. kolo
26.02.2017 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

FC Crotone - Cagliari Calcio 1:2

Z předposledního místa se ani po tomto kole nepohne Crotone. Domácí nestačili v důležitém souboji na Cagliari a po porážce 1:2 zůstávají v kritickém ohrožení. Naopak pro Sardiňany je to klíčový krok na cestě za co nejrychlejší záchranou.

Domácí si přitom nemohli přát lepší začátek. Rozběhnutý Adrian Stoian dostal od Trotty povedený pas a ještě lepší přízemní ranou zajistil Crotone rychlé vedení. Cagliari se dlouho nemohlo dostat do tempa, přesto ještě v prvním poločase slavilo vyrovnání. Z velké části za to mohla obrovská hrubka v defenzívě Crotone. Ta nedokázala odvrátit poměrně banální centr Isly a Joao Pedro, který se dostal k balónu nekompromisně trestal. Domácí chtěli vedení zpátky, několikrát se dostali do náznaku šancí, nicméně poločasové skóre se už nezměnilo.

Druhý poločas byl z obou stran opatrnější. Ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu, která by posadila soupeře do sedla. O osudu utkání nakonec rozhodl krásný individuální moment v podání Marca Borriella. Ten na hranici šestnáctky převzal pas od Isly a v obležení obránců předvedl parádní uvolnění a přesnou střelou poslal Cagliari do vedení. Krásný moment a skvělé počínání.

Bylo na Crotone, jak ve zbytku zápasu odpoví. Cagliari se samozřejmě uchýlilo k defenzívě a to se ukázalo jako správný krok, neboť Crotone bylo proti obrannému valu bezzubé. Sardiňané vedení udrželi a domů si vezou všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele