21. kolo
22.01.2017 15:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Delfino Pescara - US Sassuolo 1:3

Ani v tomto kole se Pescara nedočkala prvního vítězství a Sassuolu dle papírových předpokladů podlehla. Pro domácí je to velká komplikace, protože na sedmnáctou pozici ztrácí už propastných dvanáct bodů. Naopak Sassuolo si výhrou 3:1 zlepšilo postavení v tabulce a od sestupu ho dělí pohodlných čtrnáct bodů.

Pescara si asi nemohla přát horší začátek zápasu, uběhla sotva minuta a ukazatel skóre již značil vedení Sassuola 1:0. Alessandro Matri se aktivně vrhl do šestnáctky a v pádu předkonal vyběhnutého Bizzarriho! Delfíni chtěli okamžitě odpovědět, Caprari vyslal jedovku a Consigli s ní měl potíže, skóre se však neměnilo. O chvíli později už se sice dokázal prosadit Verre, ale klíčová přihrávka šla do ofsajdu.

Oba týmy si dokázaly vypracovat několik zajímavých příležitostí. Mazzitelli dokonce trefil tyčku a Caprari trefil jen dobře postaveného Cannavara.

Také po změně stran se bylo na co dívat a především domácí konečně dokázali vyrovnat. V 56.minutě sáhl do Biraghiho střílené přihrávky Bahebeck a Consigli byl bez šance. Bohužel pro domácí tento výsledek neměl dlouhého trvání. Mazzitelliho centr Bizzarri podcenil a Pellegrini hlavou vrátil hostům jednobrankový náskok. Čtvrthodinu před koncem se navíc parádně trefil zády k brance Alessandro Matri a Sassuolo vedlo už o dva zásahy. Delfíni mohli ještě utkání zdramatizovat, ale minutu před koncem neproměnil pokutový kop Biraghi. Skvěle se přitom vyznamenal Consigli, jenž vystihl přesný směr střely. Nastavený čas už nic podstatného nepřinesl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele