3. kolo
11.09.2016 20:45 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Delfino Pescara - Inter Milán 1:2

Inter Milán pod vedením Franka De Boera konečně zvítězil, že by však herně přesvědčil, to se říci nedá. Nerazzurri udolali nováčka z Pescary až brankou v nastaveném čase. Navíc v průběhu zápasu museli otáčet nepříznivé skóre.

Ve dvou odehraných zápasech Inter získal jediný bod a proti Pescaře už bylo na čase zvítězit. Nováček soutěže však v prvním kole obral o body Neapol a ve druhém si připsal kontumační vítězství.

V dresu Interu už se představil čerstvý vítěz evropského šampionátu ve Francii Portugalec Joao Mario. Hosté byli lepší na balónu, nicméně do velkých příležitostí se nedostávali. Ve 34. minutě se navíc zjevil za obranou Milána Cristante, ale balón do sítě neusměrnil. Až vzápětí měl Inter velkou šanci. Ránu Banegy Bizzarri vyrazil a poradil si i s bezprostřední dorážkou Candrevy! Pescara hrozila především z brejkových situací, na sklonku první půle pláchl obraně Caprari, ten předložil přihrávku na Memushaje a Handanoviče zachránilo břevno! Slovinský brankář musel zasahovat až po ráně Verreho a tím prvním poločas také skončil.

Také ve druhém poločase byla Pescara hodně nebezpečná. Memushajovu střelu musel Handanovič opět vyrážet. Ještě před tím hlavičkoval těsně mimo Icardi.

Skóre se poprvé změnilo v 63. minutě a překvapivě se o to zasloužila domácí Pescara. Bahebeck si na zadní tyči počíhal na centr a nekompromisně překonal Handanoviče! Vzápětí mohl zvýšit Verre, ale Handanovič dobře zasáhl. To byl klíčový okamžik, protože po druhém direktu už by se Inter sbíral těžce. Delfíni měli na rozhodnutí zápasu několik šancí a nakonec na jejich neproměňování doplatili.

V 78. minutě totiž poslal načechraný centr Banega a Icardi hlavou rozvlnil síť. Frank De Boer si mohl pořádně oddechnout. Důležitou roli sehrál i Handanovič, který nadále mařil šance Pescary. Utkání směřovalo do remízového konce, když minutu před koncem propadl míč za obranu k Icardimu a ten zblízka rozhodl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

Ak teraz inter vyhra dokáže sa možno dostať aj na viťaznu vlnu ake typujem

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

tak zjavne ten kto robil tento clanok vidi len tabulku... proti palermu hral inter dobre a zohrane a prvy zapas nebol na Udine... a nehnevajte sa ale rozhodne sa ma Pescara coho obavat.. to co je za komentrar???

Reagovat
m@te

tie preview a niekedy i pozapasove komentare su casto velmi biedne. Hlavne ked sa prekrucaju fakty.

Btw Ansaldi by bol samozrejme hrac zakladnej zostav.

Reagovat
smazaný uživatel

někdo to píše prostě proti pohledem...

Reagovat
Noustress

1x- 1:1/ 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele