23. kolo
05.02.2017 18:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Crotone se dál potápí, Palermo bere tři body

Palermo v tabulce předskočilo svého soka a díky těsnému vítězství jeho naděje na záchranu dál žije. Crotone v přímém souboji nestačilo a doplatilo na nulovou efektivitu v zakončení. Navíc dohrávalo v početním oslabení.

Palermo dnes čekalo na podvečerní utkání jako na smilování, protože doma hostilo Crotone. To je stejně ohrožené a nemá příliš mnoho zkušeností s prvoligovým fotbalem, takže mohlo být snadnou kořistí. Tou se nakonec také stalo, třebaže ne snadnou. O výhře Palerma rozhodla jediná branka, kterou měl po pětadvaceti minutách na svědomí domácí střelec Ilja Nestorovski.

V první půli se ještě hrál fotbal s chutí, napětím a šancemi. Ve druhém poločase ale veškerá energie odešla a fotbalový projev obou celků bojujících o záchranu vystřídal laxní polehávání dvou týmů, které už balí do druhé ligy. V prvních chvílích brankář Josip Posavec musel řešit pár ožehavých střel či náznaků šancí, ale pak převzalo aktivitu Palermo.

Domácí útočník Aleksandar Trajkovski parádním průnikem došel před vápno Crotone, kde však jeho odvážný průnik skončil. O mnoho lépe si počínal Carlos Embalo, který i přčes přesilu udržel míč ve vápně a nahrál jej volnějšímu střelci Nestorovskimu. S jeho střelou už si brankář Cordaz neporadil - 1:0 pro domácí.

Pak se brankář Alex Cordaz musel ukázat také proti střelám Nestorovskiho, která mířila těsně nad, a v další šanci likvidoval při chuti hrajícího Čočeva. I ten ale pálil vedle, takže Cordaz seřval své obránce a pak v klidu vykopával. A pak dlouho nic. Vlastně až do 60. minuty jsme čekali na nějakou alespoň trochu fotbalovou akci, kterou zakončil mladý útočník Trotta ranou z hranice vápna mimo.

O pár minut později bylo utkání definitivně rozhodnuto v neprospěch Crotone, protože Crisetig zbytečně fauloval Čočeva a sudí Gianluca Rocchi mu bez váhání udělil druhou žlutou kartu. Crotone se v poslední křeči snažilo o srovnání, ale přestože si bylo vědomé důležitosti utkání, nedokázalo si odvézt ani bod.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele