16. kolo
11.12.2016 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Città di Palermo - Chievo Verona 0:2

Palermo dál kráčí od porážky k porážce a tentokrát doma odevzdalo všechny body Chievu. Sicilané jsou stále jediným týmem, který v domácím prostředí nezískal ani bod! O prodloužení této žalostné bilance se postarali skórující Birsa a Pellissier.

Byla to domácí premiéra nového kouče Eugenia Coriniho, ale podobně jako u jeho předchůdců končí špatně, tedy porážkou. Vše odstartovala už 14. minuta a špatné bránění domácí defenzívy, při kterém osamosený Valter Birsa překonal brankáře Posavece. Chievo navíc nadále kontrolovalo hru a mohlo přidat další zásahy. Riccardo Meggiorini měl výbornou pozici, jenže rozvlnil jen boční síť. Velmi dobrou šanci měl i Pellissier, ale Posavec si na jeho přízemní ránu počíhal. Na druhé straně se položil do hlavičky Quaison a Sorrentino měl co dělat, aby jeho pokus vyrazil na rohový kop.

Chievo mělo v prvním poločase mírně navrch a vedlo zcela zaslouženě. Pokud chtělo Palermo pomýšlet na bodový zisk, muselo přidat, jenže veškeré naděje vzaly za své krátce po změně stran a obrovské chybě Andělkoviče. Ten chtěl hrát malou domů, jenže přihrávku vystihl Pellissier, vyhnul se Posavecovi a pohodlně do prázdné zvýšil na 2:0.

Tahle chyba vyšla domácí hodně draho. Na druhou stranu Sicilané si nedokázali ve zbytku zápasu vytvořit prakticky žádnou šanci a s Chievem prohráli zaslouženě. Jejich čekání na první domácí body tak pokračuje.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele