35. kolo
07.05.2017 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Città di Palermo 1:1

Plichtou 1:1 skončilo utkání na Stadio Bentegodi, kam zavítalo Palermo. Sicilané potřebovali ve Veroně vyhrát, aby si uchovali šanci na záchranu, ale to se nepovedlo, takže jsou po Pescaře dalším jistým sestupujícím.

Utkání se neslo ve vlažném tempu. Domácím už o nic nešlo, takže se za každou cenu nehrnuli do ofenzívy a podle toho utkání i vypadalo. Ani Palermo nijak závratnou aktivitou nehýřilo a první branková příležitost se urodila až ve 33. minutě. Sallai dokonce vstřelil gól, ale ten nemohl být pro předchozí faul uznán. A to bylo vlastně vše, co se v prvním poločase událo.

A druhý poločas v tomto nebyl jiný, přesto se diváci dočkali branek. Tu první vstřelil v 68. minutě z pokutového kopu Sergio Pellissier. Hodně nešikovně si přitom ve vápně počínal Henrique, který si nedal pozor a unikajícího Ingleseho fauloval. Palermo bylo nejspíše dopředu smířeno se svým osudem, takže ani inkasovaná branka neznamenala impuls k větší aktivitě. Fly Donkeys mířili za vítězstvím, ale nakonec o něj přišli. V 89. minutě přišel do šestnáctky centr, vyhraný hlavičkový souboj a Goldaniga dostal balón do sítě. Pro Palermo však přišla vyrovnávací branka hodně pozdě. Konečná remíza 1:1 znamená, že Palermo opouští nejvyšší soutěž a od příštího roku bude hrát jen Serii B.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele