18. kolo
06.01.2016 15:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

US Sassuolo - Frosinone Calcio 2:2

Jen remízu 2:2 si připsalo Sassuolo proti o záchranu bojujícímu Frosinone. Domácí dokonce tahali za kratší konec, když pokaždé dotahovali náskok soupeře.

V zápase, ve kterém nakonec padly čtyři branky se rozhodně bylo na co dívat. Oba celky totiž krom dvou vstřelených branek zazdily několik velmi zajímavých příležitostí. Lépe do zápasu vstoupilo Frosinone, které bylo po úspěchu hladovější. Hned z kraje se pokoušel o nebezpečné sólo Ciofani a za chvíli se ve vápně dožadoval penalty Sammarco. Hosté hrozili a po čtvrthodině hry šokovalo domácí stánek vstřelenou brankou. Rána Federica Dionisiho měla skončit v Consigliho rukavicích, avšak míč brankáři vyklouzl a skončil v síti.

Sassuolo s odpovědí neváhalo. Floro Flores před brankou ještě neuspěl, ale krátce na to vypálil Defrel a s pomocí výrazné Ajetiho teče srovnal na 1:1. Tempo hry v dalším průběhu poločasu trochu opadlo a až před odchodem do šaten se zase začali dít věci. Pavlovićův rohový kop našel ve vápně Ajetiho, který přesnou hlavičkou odčinil předcházející nešťastný moment v podobě gólové teče do vlastní sítě.

Domácí výběr po přestávce přidal plyn a byl mnohem aktivnější. Vyplývalo to z logiky průběžného výsledku a Sassuolo mělo opravdu spousty šancí. Jenomže se je nedařilo proměňovat, postupně ztroskotali Berardi, Peluso nebo Duncan. Až čtvrthodiny před koncem se Neroverdi dočkali, Duncan odvedl na malém vápně penzum práce, přiťukl míč Falcinellimu, který bez přípravy srovnal na 2:2. Di Francescovi svěřenci pak vycítili šanci na zvrat a byli jemu velmi blízko. Nebezpečná Berardiho rána skončila těsně vedle a v nastavení netrefil před brankou míč Vršaljko! To byly pro hosty kritické momenty. Ve třetí minutě nastavení uviděl druhou žlutou kartu Pellegrini, ale krátká přesilovka Frosinone už vliv na výsledek neměla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové ze Sassuola ideální příležitost, jak si vydělat nějakou tu kačku.Doma jste ještě neprohráli, přičemž kurzy na vaše výhry byly pokaždé vyžší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele