17. kolo
20.12.2015 20:45 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Inter Milán - SS Lazio 1:2

Lazio ukončilo dlouhé čekání na vítězství a na San Siru překvapivě porazilo domácí Inter 2:1. Negativním hrdinou se stal Felipe Melo, jenž pět minut před koncem zápasu zavinil penaltu a o chvíli později se ještě hloupěji nechal vyloučit. Obě branky Lazia vstřelil Antonio Candreva.

Začátek zápasu vyšel překvapivě lépe Laziu. V 5.minutě hosté z Říma rozehráli rohový kop a po nacvičeném signálu se do míče opřel Antonio Candreva a míč skončil v síti - 1:0 pro Lazio. Nerazzurri se sice snažili o co nejrychlejší reakci, ale Lazio velmi dobře bránilo a napadalo rozehrávku domácích. První poločas nic dalšího nenabídl a Lazio si mohlo hýčkat jednobrankový náskok.

Druhý poločas byl na zajímavé šance mnohem bohatší. Po hrubé chybě golmana Berishy, který malou domů chytil do rukavic, měli domácí možnost nepřímého volného kopu z velké blízkosti. Situaci ale nevyřešili dobře a nepovedl se jim ani následný rohový kop. Roberto Mancini se pak rozhodl okysličit hru a na plac poslal Brožoviće s Ljajičem. A své ovoce to přineslo. Mauro Icardi dostal nádhernou kolmici a svůj postup na branku bezpečně zakončil - 1:1. Po hodině hry byl tak výsledek opět nerozhodný. O něco aktivnější Inter se snažil strhnout vedení na svojí stranu, ale nakonec kvůli individuálnímu selhání nezískal nic.

Felipe Melo se ve vápně nesmyslně pověsil na soupeře, kterého povalil a sudí snad neměl ani jinou možnost, než písknout penaltu. Brazilec ve službách Interu udělal několik minut před koncem zápasu totální hloupost a ta stála domácí zápas. Hráči Interu navíc příliš nevěřili Handanovičovi, že by penaltu chytil a tak podcenili vybíhání a opět na to doplatili. Slovinský brankář totiž penaltu Candrevovi chytil, ale s následnou dorážkou už nic dělat nemohl.

Hříšník Felipe Melo pak závěr utkání emočně vůbec nezvládl, dalším zbytečným zákrokem si vykoledoval červenou kartu a Interu definitivně zmařil šanci alespoň na jednobodový zisk.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval před nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0, Lazio uz sviatkuje

Reagovat
smazaný uživatel

Inter tady to musí být za 3 body začínám mít čím dál víc lepší pocit z toho týmu! Doufám že to bude pokračovat FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

maji formu melo by to byt vyhra Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Presne takto sa bojuje v sa o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele