13. kolo
22.11.2015 12:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Hellas Verona - SSC Neapol 0:2

Hellas si na první vítězství v sezoně ještě musí počkat. Domácí krátce po poledni nestačili na favorizovanou Neapol se kterou prohráli 0:2 a zůstávají v sestupovém ohrožení. Parthenopei o zisku třech bodů rozhodli po změně stran, kdy se prosadili Insigne a Higuaín.

Favorit zápas začal lépe a už v páté minutě měl dobrou příležitost Hamšík. Celý první poločas a vlastně i celý zápas měla Neapol více ze hry, ale obrana Hellasu bránila dobře a zas tak tolik toho Neapoli nedovolovala. Slovenský záložník se v prvním poločase připomenul ještě jednou, ale ani jeho druhá rána nemířila mezi tři tyče.

Vše podstatné se událo až ve druhém poločase. Neapol diktovala tempo hry a Hellas se jen bránil. Domácí celek si žádnou velkou šanci nevytvořil ani v průběhu druhého poločasu.

V 57.minutě střílel opět nepřesně Hamšík a za dalších deset minut už to Neapoli vyšlo. Aktivní Hamšík posunul balón na Lorenza Insigneho, který přesnou přízemní ranou k tyči nedal Rafaelovi sebemenší šanci - 1:0 pro Neapol. Hellas se z inkasovaného direktu nevzpamatoval a naopak zakrátko podruhé inkasoval. A znovu v tom měl prsty Marek Hamšík, jehož akci Insigne vyřešil přihrávkou na Higuaína, který trefil cíl - 2:0. To vše už před zraky kanonýra Toniho, který se konečně doléčil a na poslední minuty ho trenér Mandorlini poslal do hry. Hellasu to ale nebylo nic platné. S dvoubrankovým mankem už domácí nedokázali udělat vůbec nic a znovu prohráli.

Situace Hellasu zůstává nadále velmi kritická, naopak Neapol potvrdila skvělou formu a drží se mezi absolutní špičkou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele