15. kolo
06.12.2015 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Hellas Verona - Empoli FC 0:1

Ani léčba pod koučem Delnerim zatím nezabírá a Hellas po další porážce nadále čeká na první vítězství v sezoně. Empoli ve Veroně získalo všechny body po jediné brance Costy. Hellas sice v týdnu postoupil do dalšího kola italského poháru, ale v lize je to stále ta samá písníčka.

Začátek utkání obstaralo Empoli a sice dvěma žlutými kartami. Hra se posléze uklidnila a k vidění byly i šance. Tu první měl ve 24.minutě Massimo Maccarone, za obranu dostal dlouhý balón, ale Gollini výborně zasáhl. Ve 37.minutě přišel pro Hellas dost možná klíčový okamžik celého utkání. Legendární Luca Toni hlavičkoval na malém vápně, ale Skorupski skvěle vyrazil! Za chvíli měl další obrovskou šanci Viviani a Skorupski znovu vytáhl famózní zákrok.

Hellas nakonec na neproměňování šancí zle doplatil. V 62.minutě si naběhl na přesný centr Andrea Costa a Empoli vedlo 1:0. Průběžný výsledek nebyl spravedlivý, Hellas byl do té doby lepším týmem, ovšem i takový fotbal bývá. Alespoň srovnat mohl Bianccheti, ale Skorupski byl znovu na místě. Polský brankář se nakonec stal ústřední postavou celého zápasu a na vítězství svého týmu měl hlavní podíl. Hellas tak na první vítězství nadále čeká.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele