35. kolo
25.04.2016 17:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Hellas Verona - AC Milán 2:1

Utrpení fanoušků AC Milán dnes dostalo nový rozměr. Rossoneri prohráli s posledním týmem soutěže 1:2 a nadále hazardují s šestým místem. Milán v zápase sice vedl, ale Hellas předvedl výborný obrat. Nejprve z pokutového kopu srovnal Giampaolo Pazzini a v nastavení krásnou střelou z volného přímého kopu rozhodl Luca Siligardi.

AC Milán tak znovu s týmem o záchranu nedokázal naplno bodovat. V této sezoně se to nestalo poprvé, s Hellasem nedokázal vyhrát ani doma a porazit nedokázal ani Carpi nebo Boloňu. AC má s týmy hrajícími o záchranu neuvěřitelně tragickou bilanci. Není pro to žádná omluva, milánská porážka je velkou ostudou.

Už začátek zápasu napověděl, že by Hellas nemusel být bez šance, pokud bude proměňovat své šance. Laxní obrana Rossoneri během několika pár minut pustila do dvou velkých šancí Giampaola Pazziniho, Donnarumma ale v obou případech skvěle zasáhl. Ve 21. minutě se ujalo AC zničehonic vedení, střelu Hondy golman Gollini pouze vyrazil a Jérémy Ménez rychlou dorážkou rozvlnil síť! O chvíli později měl Ménez další šanci, ale Gollini předchozí zaváhání dokázal napravit. Ve 35. minutě vstřelili hosté druhou branku, ovšem Bacca se v době klíčové přihrávky nacházel v ofsajdu a sudí branku logicky neuznal.

Hellas ve druhém poločase zabral a AC dostal několikrát do úzkých. V 50. minutě už byl Donnarumma překonán, ale Romagnoli stihl míč směřující do branky odkopnout. O dvacet minut později přišel první klíčový okamžik. Alessio Romagnoli zahrál ve vlastním vápně dost nešťastně rukou a sudí nařídil pokutový kop. Ex-milánský Giampaolo Pazziniho bez problému proměnil a srovnal na 1:1.

Rozhodnout utkání mohly obě strany, nejprve Donnarumma zlikvidoval další pokus Hellasu a vzápětí na druhé straně nikdo z milánských nedokázal zasáhnout balón před odkrytou brankou. Vše rozhodla až 95. minuta. Luca Siligardi rozehrál poslední standardku takovým způsobem, že ani vytáhlý Donnarumma neměl nárok. Parádní střela zaplula do branky a Hellas překvapivě vyhrál 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Noustress

nám už nepomôže ani keby hral súper bez brankárov. tip X 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

forza milan 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3...FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat
smazaný uživatel

Dajte mi aj ban, ale kurva, jebal to pojebaný pes.. Skurvený Berlusconi aj s Festerom nech idú do piče (tuším tak je to spisovné) a cestou nech pojebú všetky kurvy v manažmente atď a keď to budú muži, tak nech ich pojebú do riti a potom nech sa cestou von jebú navzájom. Fandím Mil ánu už roky a stojím pri nich aj posledné roky, keď je to celé už v sračkách a vlastne aj vždy budem Milanista, ale zápasy už pozerám zriedka, lebo viem ako zápas väčšinou skončí a nemám na to nervy a v neposlednom rade, úprimne, sa na to už ani nedá pozerať. Myslím, že nie som jediný a keď to takto pôjde ďalej, tak o pár rokov už asi ani nebudem vedieť, že nejaké AC Milan existuje.. Veľká vďaka Berlusconimu za to čo pre Milan urobil, ale keď už viac nechce alebo nemôže, tak nech sa stiahne dakde do p... a nech to predá. Nasrať na tú jeho hrdosť, že to je "jeho" AC.. Čím sa chce pýšiť? Týmom, ktorý sa už pár rokov nevie prebojovať do LM? A dokonca ani do EL? Čo je slepý a hluchý debil? Veď to už je hanba mať taký tým a nie pýcha. Je to proste idiot na entú..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele