12. kolo
08.11.2015 15:00 CET
2 : 2
(2:1)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone Calcio - Janov CFC 2:2

Nováček Frosinone měl dalšího vítězství na dosah, ovšem vedení i proti oslabenému soupeři neudržel. Remízu 2:2 zařídil čtvrthodinu před koncem Gakpé a bylo to zhruba po pětačtyřicetiminutách hry bez vyloučeného De Maia.

Zápas měl velmi dobré tempo a diváci, kteří si našli cestu na stadion se v žádném případě nenudili. Grifové začali proti nováčkovi dobře a už po šesti minutách hry se ujali vedení. Lazović prošel až do malého vápna, přihrávkou pod sebe našel lépe postaveného Pavolettiho a ten měl snadnou úlohu - 1:0 pro Janov. Začátek přesně jak si Gasperiniho svěřenci přáli. Frosinone se snažilo o rychlou odpověď a golman Perin musel zasahovat po ráně Ciofaniho. Stejný hráč měl i další šanci po spolupráci s Gorim, ale Perin tentokrát zasahovat nemusel, neboť balón doputoval těsně vedle branky.

Frosinone se dočkalo vyrovnání ve 31.minutě a na svědomí ho měl Leonardo Blanchard. Domácí fotbaliste na poprvé podklouzl, ale měl okamžitou možnost reparátu a ten složil na jedničku.Za dalších šest minut pak došlo ke klíčovému momentu celého utkání. Sebastian De Maio fauloval Dionisiho a za svůj počin uviděl už druhou žlutou kartu. A z následného volného přímého kopu Frosinone podruhé udeřilo. Kop Guchera se k brance nedostal, ovšem následný centr a zakončení Diakitého už znamenalo vedení domácích 2:1.

Hosté měli ve druhém poločase těžkou úlohu, prohrávali a navíc hráli bez vyloučeného De Maia. Frosinone se ale nedařilo vstřelit třetí gól, který by nejspíš definitivně rozhodl o vítězi. Grifové na svojí chvíli trpělivě čekali a ta se naskytla v 70.minutě, ovšem Lazović orazítkoval jen břevno! Janov ale nakonec přeci jenom vyrovnal, Lazović se na straně skvěle uvolnil a naservíroval míč přesně před branku na kopačky Gakpého - 2:2. A jelikož už další branka nepadla, rozešlo se Frosinone s Janovem smírně.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele