32. kolo
09.04.2016 15:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone Calcio - Inter Milán 0:1

Inter udolal jedinou brankou Maura Icardiho Frosinone a ještě živí naději na třetí místo. Frosinone nesehrálo s Interem vůbec špatný zápas, doplatilo však na neproměňování šancí. Ještě než šel Inter do vedení totiž dvakrát orazítkovalo brankovou konstrukci.

Kanárci začali nebojácně, nicméně první nebezpečí musel hasit jejich brankář, když zlikvidoval šanci Icardiho na rohový kop. Ve 22.minutě byl Leali opět ve střehu a tentokrát na něj nevyzrál hned nadvakrát Perišić. Osmělilo se i Frosinone i když rána z voleje v podání Frary nebyla tolik nebezpečná, slovinský brankář Handanovič nakonec nemusel ani zasahovat. Před koncem prvního poločasu začal tlak Interu výrazně sílit. Biabianyho střílenou přihrávku skluzem zasáhl Perišić, ovšem naneštěstí pro Inter netrefil odkrytou branku. Poločas tedy skončil nerozhodným výsledkem 0:0.

První šanci druhého poločasu si vytvořili domácí fotbalisté. Centr Pavloviće se snažil dotlačit do branky hlavou Blanchard a scházel mu opravdu kousek. Ještě blíže vedoucí brance byl jeho spoluhráč Paganini, který dokonce v 64.minutě orazítkoval tyč! Inter si pak vybral štěstí ještě jednou, v 72.minutě totiž z přímáku rozezvonil břevno Pavlović. Frosinone dvakrát trefilo brankovou konstrukci a následně Inter trestal. Perišić posadil míč na hlavu Icardiho a ten rozvlnil síť - 1:0 pro Inter. Argentinský útočník zaznamenal v dresu Interu už jubilejní padesátou branku.

Nerazzurri se vedoucí brankou dostali do herní pohody a blízko další trefy byl Jovetič, jemuž scházeli centimetry. U domácích se navíc začala projevovat frustrace a po dalším faulu Blancharda byl hlavní sudí nucen vytáhnout červenou kartu. I v deseti dokázalo být Frosinone nebezpečné. Tři minuty před koncem vypálil Ciofani a Handanovič vyrazil na rohový kop. Sudí ještě přidal do vínku čtyři minuty nastaveného času, ale během nic se už nic podstatného neudálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3 2

Reagovat
Recoba Inter

Výborně Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele