35. kolo
24.04.2016 12:30 CET
0 : 2
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone Calcio - Città di Palermo 0:2

Palermo zvládlo veledůležitý zápas na půdě Frosinone a po výhře 2:0 živí naději na záchranu. Sicilané však stále okupují osmnácté místo a budou doufat, že Carpi svoje zítřejší utkání nezvládne. Totéž platí i o Frosinone, které na devatenáctém místě ztrácí na nesestupovou pozici dva body.

Palermo potřebovalo tento duel nutně zvládnout, kdyby totiž prohrálo, jeho šance na záchranu by výrazně klesly. Podobně to platilo i na druhé straně, takže není divu, že začátek utkání byl z obou stran hodně opatrný. Hra se v prvním poločase hodně kouskovala a šancí bylo opravdu málo, tedy lépe řečeno v podstatě žádné. Dokonce za celých pětačtyřicet minut ani jedna strana nevystřelila na bránu.

Nezbývalo než doufat, že se obraz hry ve druhém dějství změní. Platilo to jen částečně, důležité však je, že konečně začaly padat branky. Ve 48.minutě odmítl vedení hlavičkující Paganini a to domácí muselo mrzet, neboť v 55.minutě Palermo udeřilo. Alberto Gilardino si nebojácně naskočil na Rispoliho centr a hlavou otevřel skóre utkání. Následně se na place odehrávala stejná bída jako v prvním poločase a až nastavení přineslo druhý gólový okamžik. Aleksandar Trajkovski ve třetí minutě nastavení vedl rychlý protiútok, odmítl hledat lépe postavené kolegy a sám přesně zakončil. Frosinone padlo a boj o záchranu se nadále dramatizuje.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele