30. kolo
20.03.2016 15:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone Calcio - ACF Fiorentina 0:0

Výsledkem 0:0 skončilo utkání mezi Frosinone a Fiorentinou. Pro domácí má bod s favoritem velkou váhu, neboť se minimálně do večera dotahuje na Palermo. Nepříliš dobrou zpravou je pro domácí vítězství Carpi na půdě Hellasu.

I přes územní převahu si nedokázala Fiorentina v prvním poločase vytvořit žádnou velkou gólovku, což ale neplatilo o domácích. Frosinone mělo zhruba po půlhodině hry dvě zajímavé možností, ale ani jednu Kragl neproměnil Nejprve postupoval z úhlu a svůj pokus poslal hodně mimo a podruhé zase přestřelil. Nicméně Frosinone se přesvědčilo, že se s Violou dá hrát.

Po změně stran však začali být nebezpeční i hosté. V 57.minutě se dostal po rohovém kopu k hlavičce Matías Vecino a brankář Leali předvedl pohotový zákrok. Na dlouho to byla poslední velká šance zápasu. Až v závěru utkání měl dvě solidní příležitosti Pavlovic, přičemž dvakrát chybovala defenzíva Violy, brankář Tatarusanu však odolal, respektive ho v 84.minutě zachránilo břevno! Rozhodnutí nepřinesla ani 90.minuta a standardní situace Violy z velmi dobré vzdálenosti. Diváci se tak za devadesát minut branky nedočkali.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele