32. kolo
10.04.2016 20:45 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Città di Palermo - SS Lazio 0:3

Premiéra trenéra Inzaghiho na lavičce Lazia dopadla skvěle. Jeho svěřenci si hladce poradili s neškodným Palermem 3:0 a ještě se vrací do bojů o šesté místo a případnou Evropskou ligu. Vedení Biancocelesti zařídil rychlými dvěma brankami Klose a výsledek ve druhé půli pečetil Felipe Anderson.

Na Sicílii se představila klasická divoká atmosféra a sudí nejenže několikrát napomínal domácí obecenstvo, ale načas kvůli pyrotechnice dokonce musel přerušit utkání. To už ale bylo v době, kdy Lazio vedlo a plně kontrolovalo hru.

Simone Inzaghi si těžko mohl představit lepší začátek. V 10.minutě rozehrál rohový kop Bíglia, míč ve vápně propadl až ke Klosemu a ten nekompromisní dělovkou k tyči otevřel skóre utkání. Ze strany německého šutéra to nebylo vše, za dalších pět minut vypálil Keita Baldé a Klose pohotovou dorážkou zvýšil už na 2:0. Zatímco Simone Inzaghi zažíval eufórii, jeho trenérský protějšek Walter Novellino se mohl uzoufat. Lazio mohlo ovládnout první poločas mnohem výraznějším výsledkem, ale Keita Baldé ve dvou velkých šancí nepochodil.

Lazio ve druhém poločase žádný "blázinec" nedovolilo, nadále kontrolovalo hru, bylo lepším týmem a vstřelilo i třetí branku. Ještě než se tak stalo, střílel z otočky těsně vedle Candreva, a o chvíli později sudí kvůli nepokojům v hledišti a pyrotechnice na hřišti přerušil hru. Jakmile se pak začalo hrát, přišla již avizovaná třetí branka. Felipe Anderson se v běhu dostal za domácí defenzívu a svojí šanci chladnokrevně zakončil.

O vítězi utkání nebylo pochyb. Palermo sice mělo následně šance výsledek alespoň korigovat, ale Marchetti za svá záda nic nepropustil. A nic na tom nezměnilo ani dlouhých sedm minut nastaveného času.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele