16. kolo
12.12.2015 18:00 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

Città di Palermo - Frosinone Calcio 4:1

Z hlediska záchranářských bojů dokázalo Palermo opanovat zápas s Frosinone a v tabulce si polepší. Sicilané byli jasně lepším týmem a zvítězili 4:1 naprosto zaslouženě. Hosté to měli na stadionu Renza Barbery o to těžší, že od 41. minuty hráli bez vyloučeného Blancharda.

Palermo se do svého soupeře pořádně zakouslo hned od úvodní minuty. Bezprostředně po rozehrávce orazítkoval vzdálenější tyč Durdevič, ale hosté si žádné ponaučení nevzali. Uběhlo dalších pět minut a centr do šestnáctky proměnil hlavou v první gól Edoardo Goldaniga - 1:0. Na branku Frosinone se valila jedna ofenzivní lavina za druhou. Dvanáctá minuta, dalekonosná rána Hiljemarka a hosty znovu zachránila branková konstrukce. Za dalších pět minut už domácí vedli o dvě branky. Vázquez dostal mezi obránci přesnou přihrávku a proti Lealimu v poklidu úspěšně zakončil - 2:0. Následně měl Vázquez další šanci, ale Leali mu jí tentokrát povedeným skokem zneškodnil. Palermo zápas jasně ovládalo, ale ve 26. minutě zničehonic inkasovalo kontaktní branku. Sorrentino prudkou ránu sice vyrazil, ale pouze před sebe na dorážejícího Sammarca.

Zajímavé věci se děly také na konci poločasu. Hostující Blanchard dostal v rozmezí pouhé minuty druhou žlutou kartu a odkázal svůj tým ke hře v početní nevýhodě.

Palermo mohlo po hodině hry svůj náskok ztratit, ovšem Ciofani hlavou zamířil těsně vedle. Následně Palermo udeřilo a definitivně dostalo zápas pod svojí kontrolu. Aleksandar Trajkovski vyslal ukázkovou střelu a nádhernou brankou zvýšil na 3:1. Střelecký účet zápasu uzavřel zkušený Alberto Gilardino, jenž v malém vápně dorazil dobře rozjetou akci Sicilanů. Domácí tedy bez problémů porazili Frosinone 4:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele