12. kolo
08.11.2015 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - Chievo Verona 1:0

Nepříliš záživné utkání mezi Palermem a Chievem nakonec rozhodl jedinou brankou zkušený útočník Alberto Gilardino. Sicilané se díky třem bodům posunuli na dvanácté místo, Chievo je čtrnácté.

První střelecký pokus vyslal na branku domácích Castro, rána to nebyla vůbec špatná, ale šla pouze nad. Chievo mělo v této fázi zápasu mírně navrch a v 19.minutě přispěchal s další šancí Alberto Paloschi. Útočník Fly Donkeys technickou ranou nepřekonal dobře zasahnuvšího Sorrentina. Palermo toho v ofenzívě mnoho naukázalo a do ději prvního poločasu se zapsalo spíše jen předčasným střídáním Lazaara za Daprelu. Diváci na poloprázdném stadionu Renza Barbery nebyli s vývojem prvního poločasu vůbec spokojeni.

Druhý poločas začal krom střídáním Chieva šancí domácího celku. Alberto Gilardino mohl šanci vyřešit lépe, jeho koncovku nakonec kryl brankář Bizzarri. V 57.minutě si výborně pohlídal ofsajdovou past Paloschi a řítil se sám na Sorrentina, hlavní ofenzivní zbraň Chieva však nezamířila dobře a z velké šance nic nebylo. Branka nepadla ani po dobře rozehraném volném přímém kopu domácích, kdy Hiljemark posunul na Čočeva, který z první přestřelil branku. Vývoj utkání napovídal tomu, že kdo dá první gól, nejspíše celé utkání vyhraje. A to se potvrdilo, v 71.minutě se po rohovém kopu pověsil do vzduchu Andělkovič, jeho hlavičku tečoval před golmanem Bizzarrim Alberto Gilardino a na Renzo Barbera propukla nefalšovaná radost.

Chievo sice ještě mělo zhruba dvacet minut na odpověď, ale Palermo ho do ničeho nepustilo. Jediná branka Alberta Gilardina tak rozhodla o třech bodech pro domácí Sicílany.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 popř. 2:2

01

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele