3. kolo
13.09.2015 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Città di Palermo - Carpi FC 2:2

Historicky první bod v Serii A dokázalo vybojovat FC Carpi. Nováček soutěže dokonce sahal po třech bodech, ale konečnou remízu 2:2 zachránil z pohledu domácího Palerma Durdevič.

Palermo bylo před zápasem jasným favoritem a všeobecně se očekávalo, že souboj s nováčkem zvládne. Koneckonců na svém kontě mělo plný počet bodů a hrálo na vlastním stánku Renza Barbery. Začátek utkání tomu i nasvědčoval, už v 7.minutě se prohnal vápnem Quaison, naservíroval míč na malé vápno, kde Oscar Hiljemark poslal Palermo do vedení - 1:0. Domácí nadále drželi míč na svých kopačkách, až 65% držení míč, ovšem žádné větší šance nepřicházeli. Domácím jakoby vedení 1:0 bohatě stačilo. Carpi ale nehodlalo hrát druhé housle a ve 23.minutě šokovalo stadion Renza Barbery. Mbakogu se prosmýkl kolem obránce, nasměroval si to na branku a nakonec Vittielo si vstřelil nešťastný, vlastní gól - 1:1. Quaison sice mohl zanedlouho opět vrátit vedení na stranu Palerma, ale skvěle se předvedl Benussi.

Carpi nerozhodný výsledek v prvním poločase udrželo a úspěšně se bránilo i ve druhém poločase. Hosté moc dobře věděli, že čím déle budou tento výsledek držet, tím více bude Palermo nervóznější. A tak se tak stalo, navíc v 64.minutě dostal spoustu prostoru Matos, ten vykouzlil přesnou přihrávku na Borriella, který poslal Carpi překvapivě do vedení!

Palermo bylo naprosto v šoku a z úderu se dlouho nemohlo vzpamatovat. Carpi bránilo a už už to vypadalo, že získá tři body. Jenže v 88.minutě nedokázala defenzíva zareagovat na centr Lazaara a Durdevič srovnal na 2:2! Sicilané ještě vycítili šanci na zvrat, ale Carpi už se ubránilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
KingMaster13

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele