22. kolo
30.01.2016 15:00 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Carpi jen remizovalo s Palermem

Carpi se v odpoledním utkání rozchází s Palermem po remíze 1:1. Hosté hráli alespoň v první polovině utkání lépe a vedli po gólu Gilardina. Jenže domácí po změně stran přidali a výsledkem byla penalta Mancosua.

Carpi se co nejdříve chtělo dostat mimo sestupovou oblast a dnes k tomu mělo dobrou příležitost. Na vlastní půdě totiž přivítalo Palermo, které rozhodně kvalitou ani jistotou neoplývá. Před brankářem Belecem nastoupili zkušení Zaccardo, Romagnoli nebo Poli, do útoku se postavila dvojice Mbakogu a Di Gaudio. Soupeř přijel v poměrně silné sestavě čítající zkušená jména jako Gilardino, Vazquez, Sorrentino nebo Lazaar s Hiljemarkem.

Prvních deset minut ale bylo spíše opatrných až ospalých, moc šancí jsme neviděli. Až po šestnácti minutách se do míče zpoza vápna opřel záložník hostí Hiljemark, jenže narazil na pozorné reflexy brankáře Belece. Právě Hiljemark měl lví podíl na tom, že byl Belec překonán. O deset minut později našel mladý záložník ve vápně Alberta Gilardina a pro tak zkušeného útočníka už nebylo problémem zakončit - 1:0.

Palermo dál zlobilo svého soka a další branku mohl deset minut po Gilardinovi ořidat Quaison. Jenže jeho hlavička mířila těsně mimo tyč. Palermo se cítilo dobře, kontrolovalo hru a domácí tým jej prakticky nenapadal. To se mělo změnit po přestávce, takže přišel Kevin Lasagna.

Také ve druhé půli jsme na obou stranách sledovali spíše boj než fotbal. Bianco pálil z dálky, ale bez úspěchu. Další šanci na sbírání minutek dostal Bryan Cristante, který vystřídal Gilardina. S ním jako by odešlo štěstí. Nejprve byl k zemi poslán Mancosu, jenže sudí faul neviděl. Alespoň ne napoprvé. Po chvíli rozvažování nakonec přeci jen ukázal na značku pokutového kopu!

K exekuci se postavil Matteo Mancosu a bez problémů proměnil svou šanci! Carpi tak srovnalo krok, i když rozhodně nebylo lepším týmem. Pak se Palermo samozřejmě vrhlo do útoku, protože jen bod si dnes nezasloužilo. Poslední šanci utkání však měli domácí. Z rychlého brejku se do obrovské šance dostal Di Gaudio, kterému však skvěle vypíchl míč Struna.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1vyhra Carpi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele