15. kolo
06.12.2015 20:45 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Carpi FC - AC Milán 0:0

AC Milán zklamal a ze hřiště nováčka Carpi si odváží jenom bod za bezbrankovou remízu 0:0. Domácí byli favoritovi více než vyrovnaným soupeřem a zisk bodu je pro ně zasloužený. Na druhé straně AC má o čem přemýšlet.

Ani začátek utkání nebyl ze strany slavnějšího celku dobrý. Carpi bylo v koncovce dokonce nebezpečnější. Střelu Cofieho dokázal Donnarumma vytěsnit a krátce na to pálil těsně vedle Borriello. Ve 14.minutě, po standardní situaci pálil z další vlny Lollo a Donnarumma se musel opět činit. Carpi si hodně troufalo a na hrací ploše bylo lepším týmem. Hosté se dostali ke slovu až po půlhodině hry a to prostřednictvím volného přímého kopu Cerciho. Na malém vápně hlavičkoval Bacca a golman Belec musel na zem. Také Niangův pokus o několik minut později Belec zneškodnil.

Siniša Mihajlovič ale nemohl být s výkonem svých svěřenců v prvním poločase vůbec spokojen. AC nebylo proti outsiderovi vůbec lepším týmem a to se mělo do druhé půle změnit.

Jenomže nezměnilo. Druhý poločas mnoho šancí nenabídl, aktivní sice byl Bonaventura, ale ani z volného přímého kopu branku výrazněji ohrozit nedokázal. Až v samotném závěru tlak Rossoneri přeci jenom rostl. Bonaventura z dobré pozice pálil nad a hlavičku Alexe fantasticky vytáhl Belec. Carpi přežilo i nastavený čas a připisuje si bod. Nutno podotknout, že si ho za svůj výkon zasloužilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 2

Reagovat
tlaci

snad zabojují 0:2

Reagovat
KingMaster13

hlavně to teď nepodělat se slabšíma Pokud následující 4 kola vyhrajeme bude to paráda. Furt doufám že se do top 3 dostat můžeme Forza grande AC 0:2

Reagovat
Pharrell

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele