17. kolo
19.12.2015 20:45 CET
2 : 3
(2:2)

Reportáž

Veterán Maccarone popravil Bolognu

Bologna dnes večer nestačila na Empoli, jež oslavuje hrdinu Massima Maccaroneho. Zejména jeho druhá branka hned po změně stran stála za to a navíc byla brankou vítěznou!

Oba týmy se v poslední době zlepšily a jejich fanoušky musí bavit předváděná hra i výsledky. Rovněž dnes večer se na hřiště dostavily silné sestavy. Za domácí nastoupili hráči jako Destro, Donsah, Mounier, Masina nebo Oikonomou. Hosté přijeli se Skorupskim, Paredesem, Tonellim, Saponarou nebo Maccaronem.

Právě domácí byli od úvodních minut hodně aktivní a zaměstnávali brankáře Skorupskiho i statné obránce před ním jedním pasem za druhým. Až v osmé minutě zahrozili i hosté, když sice Riccardo Saponara míč netrefil ideálně, ale díky tomu jej poslal nechtěně až na Zielińskiho. Jeho rána zamířila těsně vedle Miranteho brány!

Postupem času se obraz hry vyrovnal, jenže po dvaceti minutách hry se skóre měnilo tak, jak si domácí rozhodně nepřáli. A nejméně asi obránce Luca Rossettini. Střela hostujícího Manuela Pucciarelliho totiž napálila jen Rossettiniho, od kterého se míč dostal až za záda brankáře Miranteho! Ten s tím ale nic dělat nemohl, protože nestačil reagovat a prudkou změnu směru.

Rossettini se celý nešťastný z inkasované branky pokoušel ihned odčinit své zaváhání a po jeho hlavičce se Skorupski jen ohlédl, třeba že míč letěl těsně vedle. Na opačné straně obránci zapomněli na Pucciarelliho, který míč nastřelil jen do tyče! Následně utíkal s míčem u nohou Destro, jehož fauloval Andrea Costa. Bologna si dala záležet na standardní situaci a balon do šibenice krásně uklidil Franco Brienza!

V preview jsem psal o tom, jak si fotbal užívá Massimo Maccarone. A dnes to jen potvrdil. Pět minut před koncem první půle si naběhl na krásný balon za obranu a po skvělé kombinaci míč z prvního dotyku poslal k tyči - 2:1!

Ani to ale nebylo všechno, protože první půle se stala opravdovou přestřelkou. Mattia Destro spěchal za dlouhým míčem, dohnal jej a ve vápně si i mezi obránci soupeře položil kličkou do strany brankáře Skorupskiho. Pak už jen s ledovým klidem poslal míč do opuštěné brány - 2:2.

Skvělé utkání pokračovalo také ve druhé půli. Jen dvě minuty po změně stran si totiž Massimo Maccarone opět skvěle poradil a krásnou ranou prostřelil brankáře Miranteho! Kromě chuti k pivu neztratil Maccarone ani chuť do fotbalu.

Bologna se ale rozhodně neplánovala vzdát. Minutu po vstřelené brance Empoli totiž Saphir Taider pálil jen do skvělého Skorupskiho! Poté už tempo hry opadlo a akce se nestřídaly s takovou intenzitou. Vysíleného Maccaroneho dvacet minut před koncem vystřídal mladík Marko Livaja, Mirante pak musel lapit jen snadnou hlavičku Pucciarelliho.

Až deset minut před koncem atraktivního utkání se k hlavičce dostal mladý Ital Mattia Destro, který po závaru před Skorupskim poslal míč jen do břevna! Domácí tak i kvůli smůle nestačili na hosty z Toskánska a jsou bez bodů.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval před nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Favorit nevyhraje , x beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrál .

Reagovat
smazaný uživatel

0:0, obaja budu spokojni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele