19. kolo
10.01.2016 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - Chievo Verona 0:1

Boloňa sice v týdnu vyhrála na půdě AC Milán, ale dnes se musela doma sklonit před Chievem. Fly Donkeys zvítězili nejtěsnějším rozdílem a poskočili na desáté místo. Autorem vítězné trefy je Simone Pepe.

Na stadionu Renato Dall'Ara se nehrál bůhvíjaký fotbal. První poločas byl na stoprocentní šance skoupý. Výraznějším momentem bylo střídání už ve třinácté minutě v podání Chieva, kdy hrací plochu opustil zraněný Hetemaj, jehož nahradil Simone Pepe. Ve 36.minutě pak došlo ke klíčovému okamžiku celého utkání. Frey fauloval ve vlastní šestnáctce Giaccheriniho a penalta byla na světě. Mattia Destro vzal tíhu okamžiku na svá bedra, ale selhal. Bizzarri stačil jeho pokus nohou vyrazit a zapříčinil se o to, že poločas skončil 0:0.

Ani ve druhém dějství se tempo hry nezměnilo. Divácí se povětšinou nudili, ale bezbrankové remízy se nakonec nedočkali. Jedenáct minut před koncem zápasu se dostal k odvrácenému balónu Simone Pepe a přesnou ranou na vzdálenější tyč rozjásal hostující fanoušky.

Chievo se za tohoto stavu zakopalo před vlastní šestnáctkou a výsledek už nepustilo. Boloňa tak nenavázala na vítězství ze San Sira a Chievu podlehla nejtěsnějším rozdílem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele