10. kolo
28.10.2015 20:45 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Atalanta Bergamo - SS Lazio 2:1

Atalanta doma dokázala otočit nepříznivý vývoj a Lazio nakonec porazila 2:1. Radovat se může kouč Edy Reja, pro kterého to byl speciální večer, neboť Lazio trénoval. Vítěznou branku zaznamenal Gomez.

Lépe začalo Lazio, to sice drželo častěji míč na svých kopačkách, ale první čtvrthodinu se přes obranu Atalanty dostávalo těžko. V 16. minutě se ale přeci jenom prosadilo, Lucas Bíglia předvedl perfektní volný přímý kop a brankář Sportiello se jenom ohlédl - 1:0 pro Lazio. Bohužel poměrně rychlá branka utkání příliš nepomohla. Další minuty se odehrávaly víceméně ve středu hřiště a na další šanci se čekalo hodně dlouho.

Každopádně Atalanta byla stále ve hře o body a v 54. minutě byla blízko vyrovnání. Moralez vyslal nepříjemnou ránu a Marchetti musel tlumit nadvakrát. O několik minut později se ho snažil napodobit Pinilla, ale střela mu nesedla. Atalanta přebírala aktivitu a nakonec velmi šťastně srovnala. Goméz vracel míč do vápna a obránce Dušan Basta si vstřelil vlastní gól - 1:1. Tento výsledek držel až do 86. minuty. Už už se zdálo, že zápas dojde k remízovému konci, když domácí udeřili. Centr D'Alessandra si zpracoval Gomez a technickou ranou překonal Marchettiho - 2:1 pro Atalantu. Lazio se na odpověď nezmohlo. V Bergamu sice poměrně dlouho vedlo, ale nakonec odjíždí s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

02 1:2 popř. 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

01

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele