17. kolo
20.12.2015 15:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Chievo Verona 2:0

Fiorentina si doma bez větších potíží poradila s Chievem a po výhře 2:0 a minimálně na pár hodin stáhla náskok vedoucího Interu na jediný bod. Vše podstatné se odehrálo už v prvním poločase, kdy nejprve otevřel skóre Nikola Kalinić a po něm se trefil i Josip Iličič.

Domácí celek trenéra Paula Sousy se do svého soupeře pustil už od úvodních minut. Jeho převaha se stupňovala a nakonec se ani na první gól nečekalo dlouho. Než se tak stalo, tak nejprve Kalinić z úhlu netrefil cíl a po něm donutil k dobrému zákroku Bizzarriho obránce Bernardeschi. A pak už to přišlo, 20.minuta, pěkná přihrávka a Kalinić z úhlu prostřelil Bizzarriho -1:0 pro Fiorentinu. Krátce na to se zastřeloval i Iličič, jeho pěkná střela se mezi tři tyče nevešla a neúspěšný byl vzápětí znovu Kalinić. Nicméně převaha Violy pokračovala a ve 33.minutě už to bylo 2:0. Josip Iličič si navedl míč do vápna a tečovanou střelou překonal hostujícího brankáře.

Dvougólové vedení Fiorentině stačilo. Druhý poločas se odehrával ve znamení udržení výsledku a to se také domácím dařilo do puntíku plnit. Až deset minut před koncem pořádně protáhl Bizzarriho Borja Valero, ale více už rozradostněné Stadio Artemio Franchi nevidělo. Fiorentina před Vánocemi potěšila své fanoušky vítězstvím 2:0 a také potvrzením druhé pozice za vedoucím Interem Milán.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval před nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestliže bude 1, tak následující den vyhraje Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon , v ten den ,ale o pár hodin později.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter

Reagovat
smazaný uživatel

02 Chievo je neprijemne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele