29. kolo
04.04.2015 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

US Sassuolo - Chievo Verona 1:0

Dobrá série neporazitelnosti Chieva skončila na kopačkách hráčů Sassuola, kteří doma zvítězili jedinou brankou z pokutového kopu v podání Domenica Berardiho 1:0. Hosté přitom měli spoustu šancí, dokonce hráli půlhodinu v početní převaze.

Do prvních příležitostí se dostalo Sassuolo, Floccari ani Floro Flores gólově neuspěli. A nezadařilo se ani na druhé straně, když jeden z hostí přestřelil branku. Jediná branka utkání nakonec padla ve 23.minutě a stalo se tak z pokutového kopu. Gamberini si ve vápně vůbec nebral servítky a podobně byl na tom rozhodčí v posouzení penaltového verdiktu. Domenico Berardi neměl s penaltou sebemenší problémy a Sassuolo vedlo 1:0. Chievo, které se v předchozích zápasech prezentovalo dobrou defenzívou vrhlo síly do útoku, Alberto Paloschi byl dokonce blízko vyrovnání, ale nedokázal trefit branku. Útočník Fly Donkeys si byl moc dobře vědom co zahodil a mohl svého selhání jenom litovat. Paloschi byl neúspěšný i na samém sklonku prvního poločasu, kdy opět střílel jen těsně vedle.

Herně se Chievu poměrně dařilo, šance si vytvářelo a když přišlo v 61.minutě vyloučení Federica Pelusa, jeho šance na srovnání se výrazně zvětšily. Ale branka, jako by byla pro veronský celek zakletá. V 70.minutě přišla po Zukanovičově centru další zahozená šance a totéž platilo i o Bottovi, kterého vychytal Consigli.

Tlak Chieva se neustále stupňoval. Hetemaj z dorážky nepochopitelně přestřelil a svojí šanci promarnil i v nastaveném čase. Ještě ve 4.minutě nastaveného času si museli domácí příznivci pořádně oddechnout, když byla Paloschiho rána nakonec sražena mimo nebezpečí. Sassuolo i přes půlhodinové oslabení nakonec dokázalo zvítězit 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele