29. kolo
04.04.2015 15:00 CET
3 : 3
(2:0)

Reportáž

Hellas Verona - AC Cesena 3:3

Cesena doslova vstala z mrtvých a i když prohrávala na půdě Hellasu už 0:3, dokázala nakonec vyválčit další cenný bod v boji o záchranu. Nepochopitelný zkrat domácích odstartovala branka Carbonera a Cavallucci Marini pak během deseti minut dokonali dílo na konečných 3:3.

Na první branku zápasu se nečekalo dlouho. Běžela teprve čtvrtá minuta, když Luca Toni nastavil do stříleného centru kopačku a míč skončil v síti. Za chvíli nebezpečí jménem Toni znovu zahrozilo, ale tentokrát měli hosté štěstí, nicméně ne na dlouho. Ve 30. minutě se totiž měnilo skóre podruhé, Juan Gomez na hranici pokutového území nádherně vypálil a gólman Ceseny byl absolutně bez šance! Devastaci Ceseny mohl v prvním poločase uzavřít Jankovič, ale jeho branka nebyla pro ofsajd správně uznána.

Hellas se nakonec třetí branky přeci jenom dočkal, ale až ve druhém dějství a prsty v něm měl Jankovič. Jeho oblouček do vápna nekompromisně zatloukl do sítě Luca Toni a svojí druhou brankou nasměroval Hellas k vítězství. Málokdo o něm pochyboval, jenže Cesena doslova vstala z mrtvých. V 69. minutě k tomu pomohla krásná rána Carbonera a Cavallucci Marini vycítili šanci na případný zvrat. A když v 77. minutě předvedl Franco Brienza fantastický kop z volného přímého kopu, byl rozdíl už jen jednobrankový. Konečně v 81. minutě zakončil rychlou akci Davide Succi střelou od země a během deseti minut tak bylo srovnáno na 3:3. Nepochopitelný zkrat domácí defenzívy a vlastně celého Hellasu.

V posledních minutách zápasu se už nic podstatného neudálo, konečná remíza 3:3 je pochopitelně ziskem hostujícího mužstva.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele