28. kolo
22.03.2015 12:30 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Empoli FC - US Sassuolo 3:1

Empoli pokračuje v dobrých výkonech a dnes si bez problemu poradilo se Sassuolem 3:1. Hrdinou zápasu byl Riccardo Saponara, jenž se podílel na všech brankách svého týmu.

Domácí celek zahrozil už po čtvrthodině, prostřednictvím Barba, avšak Consigli nemusel nakonec zasahovat. O několik minut později zase vyzkoušel střelecké štěstí Valdifiori, ale i jemu scházela větší přesnost. Na druhé straně zase otestoval pozornost Sepeho útočník Berardi. Nehrál se vyloženě špatný fotbal, šance se urodily na obou stranách. Empoli ale bylo lepším týmem, ve 36.minutě trefil jen Consigliho Saponara a tak skončil první poločas 0:0.

Sassuolo však s tímhle přístupem nemohlo uspět, v podstatě to bylo čekání na gól a ten přišel ve druhém dějství záhy. Ve 46.minutě se dostal mezi obránce Riccardo Saponara a přesnou ranu k tyči otevřel skóre tohoto zápasu - 1:0 pro Empoli. Hosté ale kupodivu zareagovali velmi rychle, nepříjemnou dalekonosnou ránu si do vlastní sítě srazil Rugani - 1:1.

V 59.minutě si Empoli vzalo vedení zpátky, po vhozeném autu se dostal k míči Saponara a naservíroval jej před prázdnou branku novému muži na hřišti Levanu Mčedlidzemu - 2:1 pro Empoli. A než se Neroverdi stačili vzpamatovat, dostali třetí úder. Croce přihrávkou vysunul Saponaru a ten opět mířil do černého. Riccardo Saponara měl prsty ve všech gólech svého týmu, koneckonců dvě branky vstřelil sám a stal se tak jednoznačně hrdinou zápasu. Empoli ještě mělo šance na zvýšení, ale další změna skóre už se neudála.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele