17. kolo
06.01.2015 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Empoli FC - Hellas Verona 0:0

Bezbrankovou remízou se rozešly celky Empoli a Hellasu. Domácí tak prodloužili svojí sérii neporazitelnosti a nadále si drží solidní odstup od sestupových příček.

I když diváci nakonec žádnou branku neviděli, vůbec se nehrál špatný fotbal. Oba týmy si vypracovaly několik zajímavých příležitostí a rovněž dohrávaly bez jednoho muže.

Už po čtvrthodině hry mohl rozveselit fanoušky Hellasu veterán Toni, nicméně z dobré pozice netrefil pořádně míč a Seppe nakonec v pohodě lapil. Na druhé straně jen těsně minul branku, rovněž velezkušený, Massimo Maccarone. O chvíli později stejný muž připravil stoprocentní šanci pro Verdiho, před kterým zívala prázdná branka, Benussi byl ale opět na místě a skvělým zákrokem zabránil změně skóre. Empoli postupně přebíralo iniciativu a bylo lepší a lepší, ve 38. minutě dokonce vstřelilo gól, ovšem ten nebyl pro údajný faul uznán.

Empoli bylo i po změně stran lepší. Po hodině hry zaměstnal Benussiho nový muž na hřišti Pucciarelli, Benussi stejně jako Seppe stále držel čistý štít. Domácí se zakrátko dostali do problémů, Tonelli fauloval Toniho a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. Hostům se tak naskytla zhruba půlhodinová přesilovka, ovšem z ní nakonec nic nebylo. V 77. minutě uviděl rovněž druhou žlutou kartu Hallfredsson a síly se vyrovnaly. V závěru zápasu už obě strany nechtěly riskovat porážku a utkání tak skončilo 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele