13. kolo
30.11.2014 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Empoli FC - Atalanta Bergamo 0:0

Bez gólů se rozešly celky Empoli a Atalanty. Utkání diváky po většinu zápasu nudilo, jen v prvních minutách byly k vidění velké šance, pak už jen tuhá defenzíva.

Skóre se přitom mohlo měnit už po čtyřech minutách, kdy hlavičkoval úplně osamocený German Denis. Argentinský střelec ale minul branku a vlastně neproměnil největší šanci svého celku v utkání. Na druhé straně si vylámal zuby na Sportiellovi Verdi a taktéž neproměnil největší šanci svého týmu. Fotbal, který poté následoval, byl ryze defenzivního charakteru. V prvním poločase se už nic podstatného neudálo, krom brzkého střídání Raimondiho, kterého nahradil D'Alessandro.

Druhý poločas byl ještě nudnější a nepřinesl vůbec nic.

Ani jeden z týmů totiž nechtěl prohrát a ani riskovat. Empoli konečnou remízou prodloužilo sérii neporazitelnosti na tři zápasy, Atalanta zase naopak prodloužila sérii bez vítězství na šest utkání.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele