35. kolo
10.05.2015 12:30 CET
2 : 2
(2:2)

Reportáž

Chievo Verona - Hellas Verona 2:2

Veronské derby mezi Chievem a Hellasem vítěze nepoznalo. Oba týmy si připisují bod za remízu 2:2. Všechny branky padly už v průběhu prvního poločasu. Mezi střelce se opět zapsal Luca Toni, celkově se prosadil už devatenáctkrát.

Skóre se poprvé měnilo už po devíti minutách hry, dlouhý nákop do vápna prodloužil jeden z hostí hlavou na Alberta Paloschiho, který na zadní tyči rovněž hlavou překonal domácího brankáře - 1:0 pro Chievo. Skvělý začátek Fly Donkeys narušilo první vynucené střídání, zraněný Hetemaj musel přenechat místo na hřišti pro Cofieho. Hellas na sebe upozornil později a hned z toho bylo vyrovnání na 1:1. Po standardní situaci se stejně jako Paloschi prosadil hlavou Taleb Gomez.

Nabuzenému Hellasu pak stačilo jen šest minut, aby dokonal obrat. Po další dobře zahrané standardce si v těsné blízkosti Bizzarriho výborně poradil Toni a svojí devatenáctou brankou v sezoně zajistil Hellasu vedení 2:1. Ale ani tento výsledek dlouho nevydržel, ještě do konce prvního poločasu Chievo srovnalo. Ve 39. minutě fauloval ve vlastním vápně Hallfredsson a nařízenou penaltu proměnil Sergio Pellissier - 2:2. Toni sice mohl vrátit opět vedení na stranu Hellasu, ale ve své šanci tentokráte minul branku.

Čtyři branky v prvním poločase byly dostatečnou pozvánkou na druhé dějství, ovšem v něm už se diváci žádné další branky nedočkali. Schelottova střela sice volala po gólu, jenže skončila jen těsně vedle. Na Stadio Bentegodi byla k vidění velmi vyrovnaná partie, do konce zápasu už si ani jedna strana nevypracovala stoprocentní brankovou příležitost a zápas dospěl do remízového konce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele