33. kolo
29.04.2015 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Chievo Verona - Cagliari Calcio 1:0

Už na osm zápasů natáhli fotbalisté Cagliari smutnou bilanci nevstřeleného gólu proti Chievu. Fly Donkeys svého oblíbeného soupeře porazili s čistým štítem i tentokrát a v podstatě ho odsoudili k sestupu. Ve zbývajících kolech sice ještě existuje šance, je už ale hodně mizivá. O jedinou branku zápasu se v úvodu postaral Meggiorini. Hosté v závěru dohrávali bez dvou vyloučených hráčů - Murrua a Cossua.

Na branku se tedy nemuselo čekat dlouho, už ve 12.minutě vysunul Paloschi Meggioriniho, který přízemní střelou rozvlnil soupeřovu síť - 1:0 pro Chievo. Hosté následně zlepšili hru, byli aktivnější, ale o to větší nebezpečí hrozilo od Fly Donkeys z protiútoků. Jeden takový vedl opět Paloschi a mohl to být znovu Meggiorini, kdo vstřelí gól, jenže tentokrát Brkič míč lapil. Brankář Cagliari byl ve střehu i o chvíli později, kdy musel zasahovat proti střele aktivního Alberta Paloschiho.

Ve 32.minutě se k šanci nadechlo i Cagliari, ale střelu Saua zablokoval jeho spoluhráč Santos Galvao. Do konce prvního poločasu zahrozilo Chievo ještě jednou, Paloschiho hlavička šla však těsně nad.

Hosté se snažili ve druhém poločase srovnat krok, ale dlouho se jim proti dobře zorganizované defenzívě veronských nedařilo. Až dvacet minut před koncem propadl míč do vápna Chieva, ale Conti a vlastně ani Čop nedokázali zakončit. Čtvrthodiny před koncem vstřelil druhý gól Paloschi, ale kvůli ofsajdu nebyl správně uznán.

Cagliari si definitivně podepsalo ortel posledních šest minut před závěrečným hvizdem. Nicola Murru zcela zbytečně fauloval Mariana Izca a sudí bez váhání vytasil červenou kartu. A když ho o čtyři minuty později napodobil jeho spoluhráč Cossu, bylo po nadějích.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele