27. kolo
14.03.2015 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Empoli FC 1:1

Léčba Zdeňkem Zemanem, alespoň co se prvního zápasu týče, zabrala tak na půl. Cagliari doma parádním obstřelem Joaa Pedra dlouho vedlo nad Empoli, ale ve třetí minutě nastavení srovnal na konečných 1:1 Matías Vecino.

Domácí, patřičně motivováni, zahájili utkání lépe. Empoli dostávali pod tlak a ve 20. minutě se ujali vedení. Joao Pedro vymyslel na hranici pokutového území nádherný obstřel, proti kterému zůstal brankář Sepe jen stát - 1:0 pro Cagliari. O chvíli později mohlo být s hosty mnohem hůře, ale ránu Crisetiga naštěstí pro Empoli Sepe vyrazil. Ve 26. minutě zase orazítkoval tyčku autor první branky Pedro a Empoli bylo v této fázi zápasu pod drtivým tlakem. Ve 32. minutě ale mohlo být srovnáno, Saponara našel Maccaroneho, který však přestřelil branku. Hned na druhé straně mohl trestat Mpoku, ovšem Empoli podruhé v zápase zachránila branková konstrukce!

Celkově bylo Cagliari mnohem lepší, do konce poločasu ještě mělo šance, ale výsledek 1:0 se už po první pětačtyřicetiminutovce nezměnil. Svěřenci Zdeňka Zemana pokračovali v aktivitě i ve druhém poločase, v nadějné pozici pálil nad branku Sau.

Domácí stále vedli jen 1:0 a Empoli se v závěru zápasu dostávalo do tlaku. V 78. minutě pálil jen do připraveného obránce hostující Rugani a Empoli se nakonec přeci jenom dočkalo srovnání. Ve třetí minutě nastaveného času se dostal přízemní centr až k Matíasi Vecinovi, který po zemi srovnal na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Andis

Hušby teď bude mít základ jistej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele