32. kolo
26.04.2015 12:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Empoli FC 2:2

Jen remízou 2:2 skončilo utkání mezi Atalantou a Empoli. Domácí tím přeci jenom ztratili ze svého náskoku před sestupovými pozicemi, k dobru mají už "jen" sedmibodový náskok. Konečnou dělbu bodu zařídil až ve třetí minutě nastaveného času Germán Denis.

Utkání mělo velmi dobré tempo a rozhodně se bylo na co dívat. V sedmé minutě například nadvakrát nepřekonal Sportiella Riccardo Saponara. Empoli zahrozilo i o půlhodiny později, kdy Rugani ve stoprocentní šanci trefil jen dobře postaveného protihráče. Na druhé straně pálil před koncem prvního poločasu Denis, ale netrefil branku. Ale bylo to Empoli, kdo se na Atleti Azzurri ujal vedení. Saponara si vyměnil míč s Pucciarellim a pak krásně nechytatelně zakončil - 1:0 pro Empoli. To už se psala 41.minuta a ještě před koncem poločasu stihli domácí odpovědět. Maxi Moralez zatáhl míč do pokutového území, kde ho rozdělil do strany na nabíhajícího Alejandra Goméze, který v pohodě trefil odkrytou branku - 1:0 pro Bergamaschi. A ještě v nastaveném čase měl na kopačce druhý gól Empoli Maccarone, ale Sportiello šanci zlikvidoval a Pucciarelli následně mířil hodně mimo.

Také druhý poločas začal hodně aktivně a šance střídala šanci. Maxi Moralez vedl hned dvě akce Atalanty, ale Empoli se pokaždé ubránilo. Skóre se znovu pohnulo po hodině hry, Croce vymyslel na malém vápně přihrávku na volného Maccaroneho a ten trefil odkrytou branku - 2:1 pro Empoli.

Bergamaschi museli znovu dotahovat, ale Empoli mělo více ze hry. V dalších příležitostech neuspěli Vecino a Maccarone, jemuž se do rány postavila tyčka! Až v 73.minutě se zase předvedla domácí Atalanta. Stendardův akrobatický pokus Sepe lapil a Denis z dobré pozice přestřelil. Hostující Empoli mělo šance na definitivní rozhodnutí zápasu, jenže je neproměnilo a nakonec za to bylo potrestáno. V nastaveném čase doplachtil centr Emanuelsona až k Denisovi, který hlavou poslal míč za záda brankáře Sepeho. Atalanta tak remizovala s Empoli 2:2 a před sestupovými pozicemi ho dělí sedm bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele