14. kolo
07.12.2014 15:00 CET
3 : 2
(1:2)

Reportáž

Atalanta Bergamo - AC Cesena 3:2

Atalanta se konečně rozstřílela a hned je z toho vítězství 3:2 nad Cesenou. Výhra Bergamaschi se však nerodila lehce, domácí museli otáčet skóre, ale nakonec vše zvládli a ze záchranářského souboje urvali tři body.

Začátek zápasu byl hodně opatrný, oba týmy si uvědomovaly své postavení v tabulce a nehodlaly zbytečně riskovat. Na první větší šanci se tak čekalo až do 25.minuty a zasloužili se o ní domácí. Neobsazený Goméz na malém vápně hlavičkoval a jen těsně minul branku. To byla obrovská šance, která domácí musela mrzet, neboť hosté zanedlouho vstřelili vedoucí branku. Defreloval umístěná přízemní střela skončila v síti a golman Sporitello se mohl natahovat jak chtěl. Cesena vedla 1:0 a ještě do konce prvního poločasu svůj náskok zvýšila. Ve vápně obdržel balón Defrel a znovu zamířil do černého - 2:0 pro Cesenu. Naštěstí pro Atalantu se jí podařilo ještě v nastavení prvního poločasu vstřelit kontaktní branku, Benalouane dobře zasáhl balón a krásnou brankou zavelel k obratu.

Bergamaschi se totiž po změně stran na soupeře vrhli a chvíli na to vyrovnali na 2:2. Ještě než se tak stalo, zahodil solidní příležitost Bianchi, když hlavičkoval vedle branky. Pak už ale přišla 50.minuta a vyrovnávací branka. Cherubinovu hlavičku ještě Leali vyrazil, ale proti bezprostřední dorážce Stendarda byl bezmocný!

A famózní zvrat Atalanty pokračoval hned za další dvě minuty. Leali si neporozumněl se spoluhráči, čehož využil Moralez a do prázdné branky vstřelil třetí gól Atalanty. Nerazzurri tak vedli 3:2. Definitivní pojistku mohli domácí vstřelit deset minut před koncem zápasu, ale neuvěřitelně selhali. Migliaccio hlavičkoval do tyče a zcela prázdnou branku netrefil Stendardo, to bylo neuvěřitelné! Každopádně Cesena se už na odpověď nezmohla, na půdě Bergama prohospodařila dvougólový náskok a prohrála 2:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele