33. kolo
29.04.2015 20:45 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

AC Cesena - Atalanta Bergamo 2:2

Blízko, blizoučko byla Cesena důležitému vítězství nad Atalantou, ale nakonec se musí spokojit jen s bodem za remízu 2:2. Tu vystřelil Bergamaschi parádními nůžkami Mauricio Pinilla osm minut před koncem. Záchrana se tak hráčům Cavallucci Marini výrazně vzdaluje, neboť mezi oběma celky je nadále osmibodový rozdíl.

Utkání Ceseny s Atalantou neslibovalo zrovna atraktivní podívanou, přeci jenom důležitost zápasu byla obrovská. A tak nepřekvapí, že šancí bylo po skromnu. Diváky na stadionu Dina Manuzziho vysvobodil z nudy až střelecký pokus hostujícího Carmony, který však zamířil vedle. To už se ale psala 37.minuta, do té doby bylo k vidění spoustu faulů a hra se v podstatě celý poločas kouskovala.

Nezbývalo než doufat v lepší druhý poločas a ten se dostavil. V 50.minutě pak dokonce prišla změna skóre, Mauricio Pinilla se zničehonic dostal ve vápně k dorážce a bez problemu překonal nešťastného golmana Agliardiho - 1:0 pro Atalantu. Cesena měla nůž na krku, ze souboje s Atalantou potřebovala nutně bodovat a nyní prohrávala. Proto zařadila vyšší rychlostní stupeň a v 56.minutě srovnala na 1:1. Yohan Benalouane se ve vlastním vápně provinil faulem a sudí Rizzoli odpískal pokutový kop. Franco Brienza se postavil k penaltě a bezpečně jí proměnil.

Cavallucci Marini vycítili šanci na tři body a dvacet minut před koncem strhli vedení na svojí stranu. Carlos Carbonero zkusil střelecké štěstí a jeho rána zapadla přesně k tyči - 2:1 pro Cesenu. Na tahu byla nyní Atalanta, která se s tímto výsledkem rozhodně nehodlala smířit. Moralez v dobré šanci těsně minul branku a domácí si mohli oddechnout. Ne však na dlouho, krátce na to se dostal ve vápně k míči Mauricio Pinilla a překrásnými nůžkami vstřelil svůj druhý gól a zařídil vyrovnání na 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele