28. kolo
16.03.2014 15:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

US Sassuolo - Calcio Catania 3:1

Fotbalisté Sassuola zvládli důležité záchranářské utkání s Catanií a jejich naděje na udržení Serie A stále žijí. Elefantini sice v zápase vedli, ale svěřenci Eusebia Di Francesca třemi brankami výsledek otočili.

Hosté začali na Tricolore velmi aktivně a už po čtyřech minutách spálil velkou šanci Biraghi. Sassuolo zachránila tyč! Na druhé straně se zase zaskvěl Andújar, když vytáhl Sansoneho ránu. Předvedl se i Pegolo, ve 22. minutě zlikvidoval střelu Lodiho. Po půlhodině hry se poprvé měnilo skóre. Přesnou přihrávku zužitkoval Bergessio a Catania vedla 1:0. Tento výsledek vydržel až do 56. minuty, kdy domácí srovnali krok.

Zaza odvedl ve vápně dobrou práci, kterou gólově zakončil Antonio Floro Flores. A v podání domácích to nebylo vše. Missiroli si ve vápně naběhl na Magnanelliho centr a hlavou zajistil domácím vedení 2:1. Za chvíli nebezpečně pálil Zaza a Andújar si připsal dobrý zákrok.

Hosté se hnali za vyrovnáním, střídající Fedato odmítl vyrovnat, když spálil stoprocentní šanci. Sám před brankářem nedokázal vsítit branku. Hrozilo ale i Sassuolo, které nakonec utkání definitivně rozhodlo ve svůj prospěch. V 90. minutě zblízka překonal Andújara Sansone a na světě byla výhra Neroverdi 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele