19. kolo
12.01.2014 20:45 CET
4 : 3
(3:2)

Reportáž

Berardi čtyřmi brankami zničil AC Milán

Neuvěřitelné utkání se sehrálo v neděli večer na hřišti Sassuola. Domácí borci v něm přestříleli AC Milán 4:3 a vymanili se ze sestupových vod. Skloňovat se bude zejména jedno jméno - Domenico Berardi. Forvard domácího US vsítil všechny čtyři branky! Přitom Milán na Tricolore vedl velmi brzy o dvě branky.

A pak že v Serii A nepadá mnoho branek... Massimiliano Allegri vsadil na osvědčenou sestavu, která vybojovala vítězství 3:0 s Atalantou, a tak pouze na lavičce náhradníků zůstal Keisuke Honda. V základu se také neobjevili Montolivo nebo Rami. Jedinou změnou bylo nasazení Bonery místo Mexese.

Na první branku se nemuselo čekat moc dlouho. De Jong vyslal do vápna Robinha, který tváří v tvář Pegolovi uspěl na výbornou. Míč poslal na zadní tyč a Milán vedl 1:0. Zanedlouho vybojoval na pravé straně míč Cristante, předložil jej do vápna Balotellimu, který pohotově z první zakončil - 0:2. V tu chvíli si v Miláně nejspíše řekli, že se vše uhraje samo a je svým způsobem po zápase. Koneckonců nebyl by to typický Milán, kdyby za pohodlného stavu nepolevil. Hned dvě minuty po Balotelliho brance převzal dlouhý přízemní pas Berardi, těsně před Abbiatim udělal kličku a zakončil do prázdné branky.

Sassuolo bylo rázem zpět ve hře a obranu Milána začalo pořádně zaměstnávat. Ve 28. minutě už bylo srovnáno. Domenico Berardi nejprve prováhal možnost zakončit, ale následně se ještě dostal k míči a nečekaným zakončením překvapil celou obranu včetně Abbiatiho. Stadio Tricolore začalo jásat. Neroverdi dokázali velmi brzy stáhnout dvoubrankové manko Milána a ještě do poločasu přichystali slavnějšímu sokovi další šok. Čtyři minuty před odchodem do šaten si naběhl na centr Berardi a dokonal nejen famózní obrat, ale také hattrick. Sassuolo prohrávalo, ale do šaten šlo za příznivého stavu 3:2.

Po neuvěřitelném prvním poločase následovala druhá část a i v ní byly k vidění neuvěřitelné věci. Po další akci Sassuola si na značku pokutového kopu naběhl opět Berardi a čtvrtou brankou zvýšil už na 4:2! Trenér Rossoneri Allegri musel rychle reagovat a na hřiště poslal Montoliva, Pazziniho a konečně také novou posilu Japonce Hondu. Hráč s číslem 10 rozhodně rozhýbal zálohou a Milán si následně vypracoval tlak. Čas ale utíkal a hostům se stále nedařilo vsítit kontaktní gól. Po ráně Hondy zazvonila tyč a Pazzini na malém vápně mířil jen doprostřed branky. To už běžela poslední desetiminutovka.

Milánu se nakonec podařilo snížit. Montolivova táhlá přízemní střela zapadla přesně k tyči a na vyrovnání stále zbývalo skoro pět minut plus nastavení. Závěr zápasu byl opravdu infarktový, Balotelli prověřil Pegola a následná Pazziniho dorážka skončila na břevně! Pazzini měl přitom před sebou odkrytou branku. Sassuolo divoké vítězství udrželo a vymanilo se ze sestupových vod. AC své fanoušky opět zklamalo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

skoro

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Těsně

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

1:5...FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Berardi, 19 rocny takto hraje? :)

Reagovat
smazaný uživatel

To už je fakt na p**u ...5 zapasů Sassuolo nedokázalo vstřelit gól...stačí aby přišel zápas proti ac milán a hnedka jim vstřelí 4 góly 19 letej cucak...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak berardi fakt klobouk dolů v 19 letech dát Ac milán 4 góly

Reagovat
scr

Tak jako prekvapko..jefinej zastupce Italskyho fotbalu v LM a maj takovej propad vykonost a ko...a trenera..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne dvacetiletý mladíček zkosil AC..:)

Reagovat
scr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

To mě mrzí že jsem ten zápas nesedoval

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

A tímto dnes se v Berardiho životě začnou dít velké věci

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to tak, že za chvíli ho koupí trapná Chelsea a pošle ho na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud ho koupí Chelsea, tak to bude v pr..., já bych si ho mnohem radši představil líp spíš v Atléticu, Interu nebo třeba z PL Everton, Tottenham...to jsou kluby kde se může rozvíjet. A na velkoklub spíš tak za tři roky a bude z něj hvězda. Hlavně aby nepropálil začátek a nešel hned za slávou.

Reagovat
scr

Vypada to, ze AC prodalo sezonu mafii :)

Reagovat
chytrejkluk

i get knocked down

but i get up again

you're never gonna keep me down

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele