13. kolo
24.11.2013 15:00 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

Turín FC - Calcio Catania 4:1

FC Turín zas jednou neremizoval a tentokrát si s chutí zastřílel. Odnesla to Catania, která po čtyřbrankovém výprasku spadla na poslední místo.

Domácí Granata začala utkání pěkně od "podlahy". Neuběhla ani minuta a Immobile postupoval sám na Andujara. Ten Catanii zachránil a hrozbu zažehnal na rohový kop. Každopádně hosté se nepoučili a v desáté minutě stejně inkasovali. Zkušený Legrottaglie chyboval a Immobile tentokrát na Andujara vyzrál 1:0 pro FC Turín.

Elefantini nebyli bez šancí. Po dvaceti minutách dobře vypálil Gyomber a chvíli na to poslal nebezpečný střílený centr Keko. Góly ale nadále dával Turín. El Kaddouri využil nešťastného obraného zákroku Gyombera a střelou do prázdné branky zvýšil na 2:0.

I přes nepříznivý výsledek se Catania nevzdávala a na začátku druhého poločasu snížila na 2:1. Leto perfektně provedenou střelou překonal Padelliho. Leto mohl za chvíli vyrovnat, ale byl mu odmáván ofsajd.

Rozhodující okamžik celého zápasu přišel po hodině hry. Turínu se totiž podařilo vstřelit dvě slepené branky. Moretti si naskočil na Cerciho centr a přesně zamířil a hned na to El Kaddouri opět trefil prázdnou branku. Granata vedla o tři branky a měla zápas pevně ve svých rukou. Barrientos sice ještě nastřelil břevno, ale nic dalšího podstatného už se neudálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1 4:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele