17. kolo
22.12.2013 15:00 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

Hellas Verona - SS Lazio 4:1

Debaklem 4:1 skončilo utkání mezi Hellasem a Laziem. Hosté chtěli konečně prolomit smůlu a venku vyhrát, ale veronský nováček jim vystavil tvrdou stopku. Jako za starých časů řádil elegán Luca Toni. Dvě branky dal sám, jednu připravil.

Lazio před tímto kolem venku nevyhrálo a tuto smutnou bilanci hodlalo na Bentegodi změnit. A nic na tom neměl měnit fakt, že Hellas je doma velice silný a letos zde neprohrává.

Biancocelesti se měli o síle domácích dozvědět záhy. Už v páté minutě Jorginho odcentroval, do vzduchu se vyšrouboval Luca Toni a debakl Lazia mohl začít - 1:0. O několik minut později byl v další velké šanci Iturbe, ale Marchetti si s jeho pokusem dokázal poradit. Stejně jako udeřil Hellas, udeřilo i Lazio. Centr Candrevy dopravil do sítě Lucas Biglia a od 27. minuty se začínal opět od začátku - 1:1.

Nerozhodným výsledkem ale první poločas neskončil. Těsně před odchodem do šaten rozehrával volný přímý kop Iturbe a parádní ranou překonal Marchettiho - 2:1. Hellas znovu vedl a toto vedení už neměl pustit.

Hosté sice na začátku druhé půle několikrát zahrozili, ale defenzíva Hellasu v čele s brankářem odolávala. Mužem zápasu byl jednoznačně veterán Luca Toni. Nejenže první branku sám dal, ale připravil i tu třetí pro Romula. Ten měl velmi snadnou pozici, zakončoval totiž do prázdné branky - 3:1 pro Hellas.

Petkovičovi svěřenci ještě neskládali zbraně, ale soupeř jim dal lekci z produktivity. Po přihrávce Jorginha se zblízka znovu trefil Luca Toni a svoji druhou brankou a celkově čtvrtou brankou Hellasu uzavřel střelecký účet utkání. Lazio bylo definitivně zlomeno, venku opět nedokázalo vyhrát.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Klose ve forme a hatrick 1-5

Reagovat
smazaný uživatel

minule dva golky Lazio tutovka italske ligy, dnes

Reagovat
smazaný uživatel

ty se urcite zivis sazenim

Reagovat
smazaný uživatel

dnes se dozivil

Reagovat
smazaný uživatel

Lucaaaa Toniiiiiii

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele