35. kolo
27.04.2014 12:30 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Hellas Verona - Calcio Catania 4:0

Luca Toni dvěma góly nasměroval Catanii k sestupu a svůj tým přiblížil evropským pohárům. Mistr světa z roku 2006 už nastřílel dvacet gólů a bude se ucházet o nejlepšího střelce Serie A pro tento rok.

Catania měla v podstatě nůž na krku a v dnešním utkání nutně potřebovala body. To se jí nepovedlo a šance na záchranu už jsou hodně mizivé. Elefantini vstoupil do zápasu katastrofálně. Iturbe rozkmital rychlé nohy, obešel protihráče a vystřelil. Frison jeho pokus reflexivně vyrazil, ale Toni byl připravený dorážet a tak se také stalo - 1:0. O několik minut později měli hosté na kopačce srovnání. Leto dobře vystřelil a parádní zákrok předvedl Rafael. Catania nedala a přišel trest. Sala po křídle přesprintoval protihráče a přesně odcentroval. Do vzduchu se pověsil Luca Toni a i když jeho tvrdou hlavičku gólman vyrazil, tak pouze do břevna, odkud míč putoval do jeho zad a nakonec přece jen do sítě - 2:0 pro Hellas.

Na 3:0 zvyšoval před koncem poločasu Marquinho. Poté co jeden z jeho spoluhráčů přenesl hru se trefil křižnou ranou přesně k tyči! Ještě před tím odmítl další trefu Toni, další dorážku z bezprostřední blízkosti totiž nasměroval nad branku.

Elefantini se ze třech branek už nevzpamatovali. Domácí zápas jasně ovládli a nadále představovali pro Frisona velké nebezpečí. Ten dělal co mohl, ale nakonec sám přispěl k další brance Hellasu. V 75. minutě špatně vykopl, takže míče se okamžitě zmocnili domácí. Míče se chopil Gomes a krásný obstřelem zvýšil na konečných 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele