6. kolo
29.09.2013 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Hellas Verona - AS Livorno 2:1

Hodně důležitou výhru si v souboji nováčků připsal Hellas. Veronští udolali Livorno 2:1 a v tabulce poskočili už na sedmé místo. Rozhodujícím okamžikem se ukázala být proměněná penalta Jorginha.

V prvním poločase se hrál zvláštní fotbal. Prakticky žádné šance k vidění nebyly, přesto si nakonec diváci přišli na dvě branky. Ve 41. minutě předvedl fantastickou kopací techniku Argentinec Juan Manuel Iturbe, míč zakroutil do šibenice a Hellas vedl 1:0.

Livorno ale na nic nečekalo a ještě v závěru prvního poločasu srovnalo. Po další standardce se hlavou trefil Leandro Rinaudo a bylo to 1:1.

Ani ve druhém poločase se tempo hry nezměnilo. Vyrovnaná partie šance nepřinášela, až čtvrthodiny před koncem sudí odpískal ve prospěch domácích pokutový kop. Schiattarella udeřil ve vápně loktem Toniho a nařízenou penaltu proměnil Jorginho - 2:1.

Proměněná penalta se nakonec stala rozhodujícím okamžikem celého utkání. Livorno se ve Veroně na srovnání nezmohlo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
jewix

AEK FC - Ol. Marseille - AS Livorno support!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele