16. kolo
15.12.2013 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Chievo Verona - UC Sampdoria 0:1

Kouzlo Siniši Mihajloviče nadále funguje. Sampdoria Janov pod jeho vedením zvládla další utkání, když jedinou brankou Édera porazila Chievo Verona na jeho hřišti.

Domácí přitom nezačali vůbec zle a už po pěti minutách se mohli ujmout vedení. Sestu povedenou kolmicí našel Théréaua, který ve vyložené šanci neprostřelil da Costu. Chievo této zahozené šance muselo litovat, jen o několik minut později totiž inkasovalo. Krstičič z rohového kopu přesně nacentroval a Éder hlavou ještě lépe zamířil - 1:0 pro Sampdorii.

Oba celky jinak hrály vyrovnanou partii. Na začátku druhého poločasu byl opět blízko skórování janovský celek. Po chybě Puggioniho se míče zmocnil Gabbiadini, ovšem nebyl schopen přesně trefit branku.

V 72. minutě zkoušel štěstí Hetemaj, ale da Costa byl na místě. Dvě minuty před koncem zápasu sahalo Chievo po vyrovnání. Další Hetemajova rána byla zablokována, ale dostala se k Paloschimu, jenž z voleje netrefil branku Sampdorie. Blucerchiati nejtěsnější vedení uhájili a připisují si další tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele