30. kolo
26.03.2014 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Chievo Verona - Bologna FC 3:0

Veledůležité body v boji o záchranu získalo Chievo. Veronský celek doma celkem jednoznačně přehrál Boloňu a před osmnáctým místem má v tuto chvíli tříbodový náskok. Lví podíl na třech bodech pro Fly Donkeys měl dvougólový Alberto Paloschi.

Hosté si výrazně zkomplikovali utkání hned na samém začátku. Opora zadních řad Garics fauloval ve vápně Rubina a sudím nařízenou penaltu v pohodě proměnil Alberto Palochi - 1:0 pro Chievo. O několik minut později se prezentoval dobrou akci Obinna, stačil i vystřelit a hosté měli velké štěstí, že jeho projektil zamířil těsně vedle tyče. Ve 32. minutě poprvé výrazně zahrozila i Boloňa. Fly Donkeys si po centru nepohlídali zadní tyč a osamocený Cherubin hlavičkoval jen do boční sítě. Byla to dobrá možnost, která hosty musela později hodně mrzet.

Do druhého dějství vstoupili lépe opět domácí Fly Donkeys a byl to znovu Paloschi, kdo mohl udeřit. Ve vápně dobře hlavičkoval, k dokonalosti mu ale chyběla ještě o něco větší přesnost. V 65. minutě se hostům naskytla šance na srovnání a byla de facto poslední v zápase. Khrin před bránou ale zcela selhal, hlavou poslal míč vedle branky a brankář Agazzi nakonec nemusel ani zasahovat.

Šance to byla poslední, neboť za třináct minut Alberto Paloschi zvýšil už na 2:0. Defenzíva Boloňi ho nechala nejprve hlavičkoval, s tímto pokusem si ještě Curi poradil, a posléze měl útočník Chieva možnost dorážku. Tu nekompromisně vyrazil a vše nasvědčovalo tomu, že si dnes Chievo odnese tři body. Minutu před koncem zápasu už nebylo o vítězství Fly Donkeys žádný pochyb. Rigoni se zbavil Sorensena, krásně oklamal i Curci a pečetil výhru domácích na 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele