4. kolo
22.09.2013 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - Parma FC 0:0

Na první výhru stále čeká Catania. Elefantini doma nedokázali porazit Parmu a pouze s ní remizovali 0:0. Svůj debut si odbyl Jaroslav Plašil.

Na Sicílii se i vzhledem ke konečnému výsledku hrál hodně dobrý fotbal ve vysokém tempu. O něco aktivnější byli hosté, ale žádná z šancí neskončila v síti. To samé platilo i o domácích, přesněji o Spollim, který před koncem poločasu pohrdl vedením. Catania musela v prvním poločase řešit jednu nepříjemnost, ve 34. minutě se zranil Bergessio a na plac tak musel Maxi Lopéz.

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Parma si v jednu chvíli dokázala vytvořit opravdu velké šance. Bianiany trefil jen obranu a Palladino se vyskytl v klíčovém momentu v ofsajdovém postavení. Neujala se ani střela Amauriho, po které se natáhl Andújar!

Jaroslav Plašil se mohl při svém debutu stát i hrdinou. V 78. minutě se k němu dostal balón, jenže těsně minul branku! Parma se v závěru tlačila do zakončení, ale nebylo jí přáno. Utkání skončilo nerozhodně 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele