7. kolo
06.10.2013 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - Janov CFC 1:1

Tři minuty před koncem zápasu držela Catania vedoucí stav nad Janovem, jenže pak inkasovala a nakonec pouze remizovala 1:1. Trenér Grifů Gian Piero Gasperini tak zažil povedenou obnovenou premiéru, zisk jednoho bodu ze Sicílie je určitě úspěchem.

Před utkáním se očekával vyrovnaný souboj a tato slova se naplnila jak v průběhu utkání, tak po jeho skončení. Diváci neviděli příliš pohledný fotbal a ani šancí nebylo mnoho. V prvním poločase dokázal zahrozit Kucka, ale hlavou nechal vyniknout domácího brankáře Andujara. Po půlhodině hry se nebezpečně dral do šance Santana, ale během útočné akce si pomohl rukou a tak z nebezpečí nic nezbylo. Stejně jako před koncem prvního poločasu při brance Gilardina, která nebyla pro ofsajd uznána.

Druhý poločas byl o poznání atraktivnější. V 50. minutě orazítkoval břevno Castro a o devět minut později už se Elefantini radovali. Antonini ve vlastním vápně poněkud zazmatkoval, čehož využil Barrientos a střelou překonal Perina - 1:0 pro Catanii.

Janovu se dlouho nedařilo jakkoliv ohrozit branku domácích. Snaha vyrovnat tu sice byla, ale obrana Catanie si vedla velmi dobře. Nakonec rozhodl o vyrovnání nešťastný vlastní gól. Tři minuty před koncem zápasu si Legrottaglie ve snaze odvrátit centr vstřelil míč do vlastní sítě - 1:1. Utkání tak skončilo dělbou bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele