38. kolo
18.05.2014 15:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - Atalanta Bergamo 2:1

Catania na rozloučenou porazila Atalantu Bergamo, ale jejímu sestupu do Serie B to stejně nezabránilo. Výhru Elefantini zařídil až v nastaveném čase Gonzalo Bergessio. Catania získala v posledních třech kolech plný počet devíti bodů.

Branky na Angelo Massimino začaly padat až ve druhém dějství. Co se týče prvního poločasu, v něm se nic podstatného neudálo. Hra byla poměrně vyrovnaná a příliš šancí se na hřišti neurodilo. Mnohem atraktivnější byl z tohoto pohledu poločas druhý.

Po pětašedesáti minutách si Lodi vyměnil míč s Bergessiem, načež prvně jmenovaný technickou střelou na vzdálenější tyč překonal gólmana Consigliho - 1:0 pro Catanii.

Deset minut před koncem utkání se hostům podařilo vyrovnat. Frison ještě dokázal vytěsnit dalekonosný pokus na břevno, ale míč odražený od brankové konstrukce dopravil dorážkou do sítě Moussa Koné - 1:1. Utkání směřovalo k remízovému konci, když v tom udeřili domácí Sloni. V nastaveném čase zahrál jeden z obránců Atalanty ve vápně rukou, a ačkoliv celá akce skončila gólem, rozhodčí neponechal výhodu a nechal zahrávat pokutový kop. Gonzalo Bergessio ho proměnil a zařídil domácím vítěznou rozlučku. Catanii v příští sezoně v nejvyšší soutěži nehledejme, s dvaatřiceti body obsadila sestupovou osmnáctou pozici.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele