20. kolo
19.01.2014 15:00 CET
0 : 3
(0:3)

Reportáž

Calcio Catania - ACF Fiorentina 0:3

Alessandro Matri odpověděl svým kritikům ve velké stylu a zejména milánským fanouškům ukázal, že branky dávat umí. Fiorentina vyhrála na půdě Catanie 3:0 a právě Matri vsítil dva góly svého týmu. Třetí branku měl na svědomí Fernández. Viola nasadila nového útočníka od první minuty a byl to skvělý tah. Catania v prvním poločase vůbec nestačila a prakticky po pětačtyřiceti minutách měla po zápase.

Skóre utkání otevřel ve 25. minutě velice povedenou ranou Matías Fernández. Frison v brance Slonů se mohl natahovat, jak chtěl, ale na Fernándezovu ránu prostě neměl - 0:1. Jen o tři minuty později dobře odcentroval Pasqual, Matri se dostal před svého strážce a pohotově zvýšil na 0:2! Nebohá Catania inkasovala ještě jednou ve 41. minutě. Fernández opět vypálil, ale tentokrát byl Frison na místě. Naneštěstí pro Catanii ale dorážel Matri a bylo to už 0:3.

Vincenzo Montella si byl nejspíše tolik jist svým vítězství, že si dovolil hned po změně stran sáhnout ke dvěma razantním změnám. Odešel autor dvou gólů Matri a také Tomovič, u něhož se ale jednalo o zdravotní problémy.

Druhý poločas už tolik zajímavostí nepřinesl. Zostra dnes pálil především Fernández, po jehož další ráně zazvonilo břevno. Catania si směrem dopředu vypracovala šance, ale jako poslední instance dnes spolehlivě působil gólman Neto. Výhra Fiorentinu udržela v kontaktu s Neapolí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Venku bez bodu za 10 zápasů, doma docela OK, nicméně budou rádi za bod... Tip X 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Cista dvojka ako vysita

Reagovat
smazaný uživatel

remiza

Reagovat
Frank Lampard 8

Matri

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem rad ze je pryč.. Šlo vidět ze se v AC snažil a dřel, každopádně čekat na to až se probere v situaci ve ktere jsme, to nejde..Jsem rad ze se mu podaril novy start... Snad ho koupi

Reagovat
smazaný uživatel

Nováčkovská euforie Matriho, pár zápasů a bude zase v průměru....ale budu doufat, že se mýlím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele